Tärkein hetkemme – lautasliinassa

Minua jännittää. Olen hermoillut koko päivän. Olen kulkenut ympäriinsä, unohdellut asioita – en ole pystynyt syömään. Olin ostanut uuden taskuliinan – yhteensopivan Lilyn iltapuvun kanssa. Lily on tyttöystäväni. Unohdin taskuliinan kotiin. Onneksi löydän ravintolasta lähes vastaavan värin. Pujotan sen rintataskuuni.

 Olemme ystäviemme kanssa viettämässä perinteistä pikkujoulua suosimassamme ravintolassa. Pikkujouluissa me tapasimme – pikkujouluissa on täydellinen hetki kosia. Olen liian ujo sanomaan sen ääneen, joten kirjoitan sen lautasliinaan. Samaan liinaan pyyhin kyyneleesi, kun luettuasi kysymykseni puhkeat kyyneliin – vastaat kyllä.

 Halaat minua pöydän yli, jolloin viinilasisi kaatuu pöydälle. Kyynelin kostutettu lautasliina painautuu pöytää vasten ja saa kauniin punaisen värin. Näen kasvosi, joissa ripsivärisi valuu poskiasi pitkin – enempää ajattelematta pyyhkäisen lautasliinalla poskipäitäsi. Kasvosi ovat täynnä viintä – sinä olet viintä. Olet täyteläinen, helmeilevä, pirskahteleva – voisin juoda sinua aamuun saakka.

 Tartun käteesi, hyvästelemme ystävämme ja lähdemme kohti kotia. Ulko-ovella havahdun, juoksen pöytäämme ja tartun lautasliinaan. Pujotan sen rintataskuuni. Siinä olet sinä, me, tärkein hetkemme – nyt aivan sydämeni vieressä.

 

Pikkujoulut lähestyvät, huomiothan, että ravintolanne asusteet ovat eri tilanteisiin sopivat. Tämän takaavat laadukkaat ja kauniit kattausliinat.

Ravintolapalveluiden suurkuluttajan lisäksi olen materialisti. Laadukkaat materiaalit, se miltä materiaalit tuntuvat iholla ja miltä ne näyttävät, vaikuttavat mielipiteeseeni tuotteen toimivuudesta aivan kaikissa tilanteissa.

 

Fiblonin asustein juhlaan kuin juhlaan,
Riia Rauhala
Sisustussuunnittelija(SI)

Kirjoittaja on porilainen tunnettu ennakkoluuloton muotoilija ja luovuudella leikittelevä sisustussuunnittelija. Oman Sisustussuunnittelu Riia Rauhala -brändin kehittäjä, joka on toiminut 10 vuotta alalla. Toteuttaa projekteja tiiminsä kanssa yksityisten koteihin, loma-asuntoihin, yritysten liike- ja toimistotiloihin sekä julkisiin tiloihin.

Kommentointi on suljettu

Simple Share Buttons