Viisas valinta kantaa pitkälle

Tuiki tavallinen käyttötuote, silmiä hivelevä sisustuksen osa ja luonnon monimuotoisuutta tukeva viisas valinta. Miten nämä kolme näkökulmaa yhdistetään?

Monet valmistamistamme tuotteista ovat perinteisiä käyttötuotteita, joiden valinnassa usein hinta ratkaisee. Tuijottamalla pelkkää hintaa jäävät tuotteen merkittävimmät kilpailutekijät huomaamatta.

Miten se tukee omaa brändiämme tai parantaa asiakaskokemusta? Lautasliina on usein ketjun viimeisin tuotevalinta, eikä tuotteen hyötyjä tule laaja-alaisesti mietittyä.

Parhaimmillaan lautasliina on toimiva ja helppo käsitellä, kaunis sekä asiakkaan käteen laadukas. Se tukee toimipaikan konseptia ja on luontoa kunnioittava. Edullinen ei olekaan enää edullinen, kun tuotteen kulutus kasvaa ja toimitilan visuaalisuuteen käytetään huomattavasti kallimpia ratkaisuja.

Ajatuksella ja viisaasti valittu tuote voi luoda säästöjä ja samalla tuottaa moninkertaista lisäarvoa. Vastuullisella valinnalla voi tukea luonnon monimuotoisuutta ja välttää turhaa maapallon resurssien käyttöä.

Miten onnistuisimme tekemään kaiken kiireen keskellä hyviä valintoja? Valitsemalla asiantuntevan yhteistyökumppanin. Me tarjoamme yksilöllisiä ja yllättäviä ideoita kattaukseen ja puhtaanapitoon. Autamme sinua tekemään viisaita valintoja.

Oletko jo tutustunut uuteen digilehteemme? Mukavia lukuhetkiä!

 

Kirjoittaja on toisen polven perheyrittäjä, jonka päätehtävä on pitää yritys tulevaisuuspolullaan.

Kommentointi on suljettu

Simple Share Buttons