Suomen juhlavuoden itsenäisyyspäivä lähestyy. Pitääkö olla huolissaan?

Suomen itsenäisyyspäivän viettoon on kuukausi aikaa. Ravintoloiden keittiömestarit henkilökuntineen ovat suunnitelleet toinen toistaan herkullisempia menuita juhlan kunniaksi. Kaiken muun kiireen keskellä saatat helposti unohtaa kattauksen kruununjalokiven nimittäin lautasliinat. Tämä on pieni tärkeä yksityiskohta kattauksessa, jonka avulla luot viimeistellyn silauksen esillepanoon ja kattaukseen. Lautasliinojen avulla luot näyttävyyttä kattauksen ja tuet tilaisuuden tunnelmaa ja kokonaisuutta. Mikä hienointa lautasliinat ovat vaivaton ja helppo tapa tukea ja nostaa myös asiakkaasi kokemaa asiakaskokemusta.

Pitääkö sinun olla huolissaan, jos itsenäisyyspäivän lautasliinat ovat vielä hankkimatta? Älä ole huolissasi, sillä me olemme luoneet sinulle ratkaisun, jolla voit helposti ja vaivattomasti luoda juhlavan ja näyttävän itsenäisyyspäiväjuhlan tunnelman. Suomen itsenäisyyden juhlavuosi inspiroi meidät suunnittelemaan teemaan sopivat Softlin Festivo –juhlaliinat erityisesti ammattikeittiöiden tarpeisiin. Inspiraation pohjaksi otimme Suomen luonnon ja itsenäisyyden juhlavuoden teeman ”Yhdessä”. Lautasliinojen valmistusresepti sisältää porilaista osaamista, satakuntalaista hulluutta, suomalaisia raaka-aineita ja perheyrittäjyyttä. Softlin Festivo -tuotteistamme löydät isot juhlavat lautasliinat ja niistä voit erilaisilla taitoksilla loihtia mitä juhlavampia kattauksia. Festivo-tuotteista löydät myös sopivat lounas-, kahvi- ja jälkiruokalautasliinat.

Kauniin kattauksen saat menemällä osoitteeseen www.fiblon.com ja valitse Softlin. Lataa Festivo-tuotteiden tilausnumerot ja tilaa tuotteet suoraan tukkuriltasi. Näin varmistat helposti ja vaivattomasti juhliisi onnistuneen tunnelman.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Tuulia Ekberg
Fiblonin asiakaskokemuspäällikkö

Tuulia rakastaa hyvää ruokaa ja tavoittelee täydellistä ravintolakokemusta

Kommentointi on suljettu

Simple Share Buttons