Aloita lautasliinan suunnittelu tästä

Fiblon-Fastfood-2-Smoothie-Lautasliina_0062-2000px

 

  1. Mihin käyttöön lautasliina tulee? Pärjäätkö yhdellä liinalla vai tarvitsetko erilaisia eri käyttöön?
  1. Minkä kokoinen liina olisi sopivin? Käytetäänkö liinaa kahvikattauksissa vai laitetaanko se lounaslinjastoon esille? Onko liinan koko riittävän iso esimerkiksi kahvilassa, jos suuri osa tarjoilusta onkin patonkeja ja täytettyjä leipiä?
  1. Mikä on sopivin liinan materiaali? Onko liinan imukyky eduksi? Pitääkö liinalla suojata syli? Tarvitaanko jäykkyyttä taitoksia varten vai pehmeyttä esillepanoon? SOFTLIN Classic on eläväpintaista, kankaanomaista materiaalia, joka taipuu näyttäviin kattauksiin. SOFTLIN Basic on pehmeää ja ilmavaa pehmopaperia, josta löytyy eri kerrosmääriä riippuen millaista tuntumaa halutaan.
  1. Jos materiaaliksi valitaan SOFTLIN Basic, montako kerrosta on tarpeen? Liinan on hyvä olla sopivan paksuinen ja tuntuinen. Ei liian ohut, mutta ei myöskään turhan paksu.
  1. Millainen taitos olisi kätevin? Otetaanko liina annostelijasta, katetaanko liina valmiiksi pöytään vai helpottaisiko valmis taitos esillelaittoa?
  1. Onko pakkaus helppo säilyttää? Pienempi pakkaus on helppo säilyttää ja liinat pysyvät siisteinä ennen käyttöä, viimeiseen liinaan asti.
  1. Haluatko vaihdella värejä kauden tai sesonkien mukaan? Huomioi tämä myyntierän kohdalla. Väreillä voi kätevästi merkata myös ryhmäpöytiä.
  1. Haluatko erottua kilpailijoista? Haluatko, että yrityksesi ilme ja konsepti tulevat näkyviin? Tee ekoteko ja lisää tuotteeseen oma viestisi. Sen ei välttämättä tarvitse olla yrityksesi logo, vaan pikemminkin viestisi tai yrityksesi tärkeä sanoma asiakkaillesi. Mistä haluat, että yrityksesi tunnetaan?

 

Jos et haluat käyttää aikaasi näiden miettimiseen, pyydä asiantuntija käyttöösi.

Simple Share Buttons