Asiakaslähtöistä ajattelua

vastuullisuus Softlin-Restaurant-HoReCa-asiakas-Fiblon

Fiblon on ainoa HORECA alaan keskittynyt lautasliinavalmistaja Pohjois-Euroopassa. Kaikki tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Porissa, jossa käsittelemme erilaisia raaka-aineita 25 tonnia päivittäin. Meillä on yli kolmenkymmenenviiden vuoden kokemus asiakaslähtöisten tuotteiden valmistamisesta.

Fiblonin palvelumalli on alallaan ainutlaatuinen – paneudumme asiakkaidemme liiketoimintaan ja kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia tuote- ja palveluratkaisuja. Näillä ratkaisuilla asiakkaamme lisäävät oman toimintansa tuottavuutta. Lähes kaikki tuotteemme räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan, mutta poikkeuksellisen toimijan meistä tekee se, että kykenemme samalla tuomaan asiakkaillemme suuruuden ekonomian edut.

Toimintamme vastuullisuus on yrityksemme kivijalka. Tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä ja turvallisia käyttää sekä jäljitettävissä koko toimitusketjun osalta. Kestävän kehityksen mukaiset arvot ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme, mistä voit lukea enemmän yhteiskuntavastuuraportistamme.

Simple Share Buttons