BASIC VAI CLASSIC?

BasicClassic

SOFTLIN lautasliinavalikoima on laaja ja sisältää eri kokoja ja materiaaleja. Tuotenimestä käy ilmi tuotteen koko, taitos, kerrosmäärä sekä materiaalin laatu.

SOFTLIN Basic materiaali on pehmopaperia. Tuotenimeen on merkitty myös materiaalin paksuus kerrosmääränä, esim. 2-krs tarkoittaa kaksinkertaista materiaalia. SOFTLIN Basic –lautasliinat ovat biohajoavia ja täyttävät myös kompostoinnille asetetut vaatimukset. Siirrymme tulevan vuoden aikana FSC® -sertifioituun materiaaliin.

SOFTLIN Classic materiaali on kuivapaperia. Classic -materiaali on pehmeää ja imukykyistä. Tekstiilimäinen pinta tuntuu ja näyttää pellavaiselta liinalta ja antaa kankaan hyödyt, mutta välttää tekstiilin haastavat puolet. Classic materiaali on eläväpintaista ja miellyttävää kattaa ja käyttää. Raaka-aineen valmistusprosessissa ei käytetä yhtään vettä. Lautasliinat kierrätetään käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteeksi.

Sekä SOFTLIN Basic että SOFTLIN Classic lautasliinoilla on malja haarukka –merkki. Merkki tarkoittaa, että tuote on tutkitusti turvallinen kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa tavalla, johon tuote on tarkoitettu.

Lue lisää tuotteen turvallisuudesta ja laadusta.

Simple Share Buttons