Fiblon juhlii suomalaista työtä Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Made by Finland -kampanjassa

 

Fiblon on mukana Made by Finland –kampanjassa, joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100- juhlavuoden kampanja. Made by Finland juhlii Suomen suurta juhlavuotta, rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan ja kertoo, millaisella työllä suomalaista hyvinvointia rakennetaan.

– Olemme suomalainen perheyritys. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa. Haluamme kertoa, että tuotantoyritys voi toimia Suomessa kustannustehokkaasti ja eettisesti. Tuotteillemme on myönnetty suomalaisesta valmistuksesta kertova Avainlippu –merkki, toimitusjohtaja Pekka Ekberg kommentoi.

Mady by Finland –kampanja kutsuu kaikki suomalaiset kertomaan ja keskustelemaan omasta työstään. Kampanja tulee pitämään sisällään vuoden aikana muun muassa monipuolisia tapahtumia ja tilaisuuksia, valtakunnalliset Avoimet ovet –tapahtuman, Klaus Härön ohjaaman Seuraavat sata vuotta –filmin ja suomalaista työtä käsittelevää tutkimusta.

Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausalan mukaan on tärkeää tunnistaa tämän päivän suomalaisen työn menestystekijät ja tuntea aitoa ylpeyttä suomalaista työtä kohtaan.

– Itsenäisen Suomen hyvinvointi on rakennettu työllä, ja uskomme, että työ rakentaa hyvinvointiamme myös seuraavat sata vuotta. Kampanjalla haluamme muistuttaa, että jokaisen työpanos on yhteiskunnalle tärkeää. Suomessa tehdään monilla aloilla, monilla tasoilla ja monissa työtehtävissä arvokasta ja merkityksellistä työtä. Sitä jos jotain kannattaa juhlia, Lausala kertoo.

Made by Finland –kampanjan verkkosivut avataan helmikuun alussa, jolloin julkaistaan myös Klaus Härön ohjaama Seuraavat sata vuotta –filmi.

Simple Share Buttons