Fiblon on vastuullisen yrittämisen edelläkävijä

Olemme toimialamme vastuullisin yritys ja tarjoamme asiakkaillemme sparrausta heidän vastuullisuustavoitteissaan.

Ekologisuus ja eettisyys eivät ole fiblonilaisille vain korusanoja – ne ovat asenne ja totta. Kaikki tuotteet valmistetaan Porissa. Tuotteet ovat biohajoavia ja materiaalit ovat kloorivapaita eivätkä sisällä AZO-värejä. Tuotannon koko prosessi on jäljitettävissä.

Fiblon kannustaa toiminnallaan muita yrityksiä panostamaan vastuullisuuteen. Yritys on solminut kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen ”Suomi, jonka haluamme 2050”. Sitoumus on osoitus yhteisestä tavoitteesta sekä merkittävä väline YK:n Kestävän kehityksen toimintaohjelman toteutumisessa. Fiblonin sitoumus 2050 -tavoite on lisätä sidosryhmien tietoisuutta viisaiden valintojen tekemiseksi.

”Haluamme toimia avoimesti ja vastuullisesti. Siksi raportoimme toiminnastamme ja kerromme siitä mitä olemme saavuttaneet ja mitä aiomme lähiaikoina vastuullisuuden puitteissa kehittää”, kertoo toimitusjohtaja Pekka Ekberg. Olemme raportoineet vastuullisuusasioista vuodesta 2009 lähtien. Raportti julkaistaan joka toinen vuosi ja siinä tarkastellaan aina kahta vuotta kerrallaan. Vuosien 2015-2016 raportti on parhaillaan työn alla.

Pekka Ekberg osallistuu FIBSin yritysvastuututkimus 2017 tulosten julkistamistilaisuudessa pidettävään paneelikeskusteluun otsikolla yritysvastuun merkitys ja käytännön johtamistoimet. Tilaisuus pidetään 9.5.2017 Helsingissä, Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5 klo 12.30 alkaen.

Lue lisää julkistamistilaisuudesta.

Simple Share Buttons