Fibra pyyhintäliina on vastuullisuutta arvostavan keittiöammattilaisen valinta

Ammattilaisten toiveesta kehitetyt Fibra pyyhintäliinat tuovat puhtautta ja työiloa ammattikeittiöön. Fibra-liinat valmistetaan Suomessa turvallisesti ja vastuullisesti ympäristöä kunnioittaen. Tuotantomme kasvihuonepäästöt ovat olleet jo vuodesta 2012 lähtien puhdas nolla. Olemme myös vähentäneet oman toimintamme kasvihuonepäästöjä 10 vuodessa 80%. Meistä onkin tullut ajan mittaan todellinen alan edelläkävijä. Käyttämällä Fibra pyyhintäliinoja keittiön ammattilaiset astuvat vastuullisuusvalintojen kärkeen.

Saisiko olla ripaus työn iloa keittiöön?

Ammattikeittiön arki on kovaa hommaa. Päivät ovat pitkiä ja työtahti rivakka. Keittiön ei kuitenkaan tarvitse olla pelkkä tuotantolaitos. Siellä valmistetaan unohtumattomia ruokailukokemuksia ja heitetään välillä railakastakin herjaa työkaverien kesken.

Keittiöammattilainen on työvälineiden suhteen vaativa ja laatutietoinen, mutta haluaa tehdä sen vastuullisesti luontoa ja muita ihmisiä kohtaan. Niinpä pyyhintäliina ei ole mikään oheistuote, vaan tärkeä väline korkeatasoisen hygienian ylläpitämisessä.

Työn ilo on kuin salainen mauste, joka tekee keittiön arjesta sujuvaa. Hyvällä tuulella ollessaan ihminen tekee työnsä paremmin ja nauttii siitä. Fibran värikkäät pakkaukset tuovat piristystä ammattikeittiöön. Pakkausten kansiläpän voi irrottaa ja halutessaan kirjoittaa siihen kannustavat terveiset työkaverin arkea piristämään. Oletko sinä jo saanut kaverin huipputerveiset?

Fibra pyyhintäliinat säästävät luontoa, mutta laadussa ei ole säästelty

Fibra tuoteperheessä on erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja liinoja.

Tuoteperheessä on kaksi materiaalivaihtoehtoa. Fibra on polyesteriviskoosi sekoitemateriaalia. Sekoite antaa enemmän lujuutta pyyhintään. Bio Fibra puolestaan valmistetaan 100% luonnonmateriaalista, joka on biohajoavaa.  Jos haluat käyttää luonnonmateriaalia, niin valitse tuote, jonka nimi alkaa Bio-sanalla.

Lyhytkäyttöisissä liinoissa kannattaa huomio kohdistaa myös arkin kokoon. Liina on tarkoitettu erityistä hygieniaa vaativaan ammattikeittiön pyyhintään. Oikea arkkikoko varmistaa materiaalien järkevän käytön.  Iso arkki tarkoittaa myös isompaa materiaalin käyttöä. Toisaalta arkkikoon olisi hyvä olla käteen sopiva ja riittävän imukykyinen. Sopiva koko löytyy parhaiten kokeilemalla. Jos olet epävarma, niin ota yhteyttä kätevään näytepalveluumme.

Keittiön hygieniasta ei voi tinkiä, mutta millainen on sopiva arkkikoko?

Fibra tuoteperheessä Basic tarkoittaa kätevää peruskoon liinaa. Classic liina on puolestaan reilun kokoinen liina, joka sopii myös perinteiseen lattialastaan. Handy viittaa pienen arkkikoon lisäksi pienempään pakkauskokoon.

Viisas valinta tarkoittaa ennen kaikkea sopivaa arkkikokoa ja ainutlaatuista pakkausta, jotka molemmat auttavat ammattikeittiötä hävikkitalkoissa.

Valitse siis ensin haluatko biohajoavan materiaalin vai sekoitemateriaalin. Sen jälkeen päätä sopiva arkin koko.

Kaikki liinamme ovat elintarviketurvallisia ja Bio-liinat FSC®-sertifioituja.

Työniloa tuovat Fibra pyyhintätuotteet ovat korkealaatuisia ja vastuullisia ratkaisuja tuhansille ammattilaisille!

 

Valikoima:

Fibra Basic

Bio Fibra Basic

Fibra Classic

Bio Fibra Classic

Bio Fibra Handy

 

Simple Share Buttons