Fibra tuo iloa ja laatua ammattikeittiöön

Fibra-liina on ollut menestystuote lanseerauksestaan lähtien. Liinan sopiva koko ja hygieenisyys lisäävät työn sujuvuutta, mikä luo iloa päivittäiseen aherrukseen.

Asiakkaiden tarpeisiin vastaava pyyhintäliina säästää ammattikeittiön työssä sekä aikaa että materiaalia. Vuosien kuluessa Fiblonilla on huomattu myös työn ilon valtava merkitys. Sen lisääminen onkin nostettu uudistuvan Fibran johtoajatukseksi.

– On tietysti tärkeää, että keittiöissä huomioidaan vastuullisesti materiaalivalinnat sekä hygieniaketjun ylläpito ja parantaminen, mutta tärkeintä on, että käyttäjä kokee iloa tehdessään työtä, kertoo Fiblonin varatoimitusjohtaja Anne Ekberg.

Ammattikeittiöissä ja ravintoloissa keskitytään helposti teknisiin parannuksiin, mutta rinnalla pitäisi muistaa, että työn tekevät ihmiset. 

– Keittiö ei ole pelkkä tuotantolaitos. Jollain tapaa se näkyy kaikessa toiminnassa, onko työtä tehdessä koettu iloa. Hyvinvoiva työntekijä on myös tuottava.

Fiblon haluaa edesauttaa sitä, että asiakkaiden keittiöissä viihdytään. Vuodenvaihteessa Fibra saa uudistetut, iloisen väriset pakkaukset, jotka on helppo löytää kiireessäkin. Pakkauksen kansiläpällä voi avaamisen jälkeen lähettää vaikka terveiset työkaverille.

Ammattikeittiön iloisin pyyhintäliina

Fibra-liinan lanseerausta vuonna 2010 edelsi Fiblonilla asiakkaiden tarpeiden perusteellinen kartoittaminen. Keittiön hygieniasta ei voi tinkiä. Kaikki Fibra-liinat ovat elintarviketurvallisia ja BIO-liinat FSC®-sertifioituja. Pyyherulliin verrattuna Fibra on hygieeninen ja helppo ottaa pakkauksesta arkki kerrallaan.

– Sopivan kokoinen liina vähentää hävikkiä, mikä on vastuullisuusnäkökulmasta tärkeää, toteaa varatoimitusjohtaja Anne Ekberg.

Fibra sopii kaikkeen kuiva-, nihkeä- ja märkäpyyhintään. Tuoteperhe koostuu kahdesta materiaalivaihtoehdosta: normaalista polyesteri/viskoosi –mallista sekä 100% biohajoavasta viskoosiliinasta (Bio). Sekä Fibraa että Bio Fibraa saa kahdessa eri kokoversiossa. Uutena tuotteena lanseerataan Bio Fibra Handy, joka on kätevä pakkaus erityisesti pienempiin keittiötiloihin.

Kestävämpää maailmaa liina kerrallaan! 

 

Tilaustiedot tästä.

Simple Share Buttons