Hätäapuboksi joka työpisteellä

Toimittaessa sairaalaympäristössä, mikä tahansa siivousrätti ei tehtävään kelpaa. Fibra-puhdistuspyyhe taklaa roiskeet ruoanvalmistusketjussa ja palvelulinjastoissa. Sillä noukkii myös kätevästi ruoantähteet astioiden palautuspisteen tuntumasta.

Jyväskylän kaupungin Kylän Kattaus -liikelaitoksen Keski-Suomen Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksessa ollaan käytetty Fiblonin puhdistuspyyhkeitä useamman vuoden. Tuote vakuutti messuesiintymisellään ja pesi kilpailijansa käytännöllisyydellään. Rullatavara sai väistyä tositoimiin nopeasti käteen napattavan arkin tieltä.    
Pyyhkeitä saapuu Fiblonin tehtaalta Porista kerralla koko lavallinen, 75 boksia. Kulutus on varmaa ja säännöllistä. Pyyhelavoja toimitetaan noin neljästi vuodessa.
Fibra-puhdistuspyyhkeet ovat vakiinnuttaneet paikkansa siellä, missä sotkulta ei voi välttyä. Pyyheannostelija löytyy kaikista työpisteistä tuotannossa, astiahuollossa, kahviloissa ja ravintoloissa.

– Lounas- ja kahvila-asiakkaita käy päivittäin noin pari tuhatta. Lounaslinjastoa ja lattioita on siistittävä ahkeraan. Meillä on tapana poistaa puhdistuspyyhkeillä ensin karkea lika. Varsinainen loppusiivous tehdään mikrokuituliinalla, ruokapalvelutyönjohtaja Anne Ahonen selventää käytäntöjä.
Fiblonin pyyhkeet sopivat sairaalamaailmaan. Vaativaan puhtaanapitoon suunniteltu kertakäyttötuote on hygieeninen ja turvallinen käyttää.

– Pyyhe on kätevä napata annostelijasta mukaansa!

Liinoista löytyy


Myös Fiblonin muut tuotteet ovat Ahoselle vanhoja tuttuja. Lavallinen valkoisia, logolla merkittyjä lounasserviettejä löytää tiensä Jyväskylään noin neljän kuukauden välein. Lisäksi tukusta tilataan tarvittava määrä Softlin-perheen luottotuotteita, leivänleikkuu- ja koriliinoja. Monipuolisessa valikoimassa on huomioitu asiakkaiden erilaiset tarpeet.

Simple Share Buttons