Houkutteleva ja hygieeninen leipäpöytä

leipäpöytä Softlin Hotel-Fiblon

Leipäpöytä on näyttävä tapa asettaa tarjolle vastaleivotut herkulliset leivät ja sämpylät. Esillepanossa on syytä muistaa houkuttelevuuden lisäksi hygienia. Softlin tuotteet parantavat hygieniaa ja tekevät esillelaitosta nopeaa ja vaivatonta.

”Kukapa haluaisi syödä toisen käsin koskemaan leipää?”

Business Development Director Eerik Korpunen kertoo, että hotellien ja ravintoloiden noutopöydässä Softlin Koriliina ja kätevä Softliina ovat jo kysyttyjä vaihtoehtoja leipomotuotteiden esillelaitossa. ”Kuka haluaisi syödä toisten käsin koskemaa leipää? Noutopöydässä näkee monenlaisia virityksiä. Ravintola-asiakkaat esimerkiksi yrittävät leikata leipää käyttäen apuna paperista servettiä, joka rispaantuu ja on epäsiisti. Softlin tuotteissa ei näitä ongelmia ole ja ne voi käytön jälkeen kierrättää joko bio- tai energiajätteeksi.”

Jopa ammattilaisilta saattaa unohtua, että kaikkien käytössä olevien lautasliinojen tai paperituotteiden tulee sopia elintarvikekäyttöön. ”Elintarviketurvallisuus kärsii, jos ruokatarjoilussa käytetään värikkäästi koristeltuja lautasliinoja, joista voi irrota vahingollista väriä. Oma pelottava lukunsa leipäkoriliinoina ovat kankaiset keittiöliinat, jotka saattavat olla pestyjä omalla kotikoneella, toteaa Korpunen.

Softlin pitää myös leipomotuotteet ja koreissa tarjoiltavat tuotteet tuoreen näköisinä, koska materiaali kestää hyvin rasvaa. ”Vitriineissä ja leipäkoreissa erityisesti rasvaiset tuotteet, kuten munkit ja viinerit tahrivat alusliinat nopeasti epäsiistin näköisiksi. Softlin Koriliina toimii asianmukaisena pisarasuojana ja sillä voi suojata myös itse esittelyvitriiniä sekä leipäkoreja rasvalta ja sokerilta.

Monikäyttöinen Softliina on käytössä ruokatarjoilun lisäksi myös esimerkiksi hotellihuoneissa. Softliina soveltuu minibaarin lasien alle tai pesualtaiden hammasmukien suojaksi ja pysyy siistinä pitkään erinomaisten ominaisuuksiensa vuoksi. Aivan samalla tavalla kuin koriliinankin, myös Softliinaan voi painattaa ravintolan tai hotellin ilmeen ja ajankohtaisen yritysviestin.

Tutustu tuotteeseen: Softliina

Myyntipäällikkömme auttavat löytämään juuri teidän yrityksellenne sopivat ratkaisut.

Simple Share Buttons