I made your napkins

Huhtikuun viimeisellä viikolla vietetään kansainvälistä Vaatevallankumous-kampanjaa, jonka aikana huomio kiinnitetään vastuullisuuskysymyksiin ja ennen kaikkea läpinäkyvyyteen ja tuotteiden alkuperään.

Myös Fiblon tukee vaatevallankumousta. Vaikka emme ole vaatteiden valmistaja, käytämme raaka-aineena tekstiilin kaltaista airlaid kuivapaperia. Alkuperäasia on keskeinen myös lautasliinoissa. Olemme ratkaisseet asia niin, että valmistamme tuotteemme itse. Kaikki valmistus tapahtuu Porissa omassa tehtaassamme.

Raaka-aineet hankimme mahdollisimman läheltä. Valitsemme raaka-ainetoimittajiksemme yhteistyökumppaneita, jotka tietävät metsän tarkkuudella, missä heidän puunsa ovat kasvaneet. Käyttämämme puu on myös sertifioitua, mikä tarkoittaa, että puut tulevat kestävistä metsäkannoista. Emme myöskään halua, että raaka-aineitamme kuljetetaan tarpeisiimme maapallon toiselta puolelta. Siksi suosimme Pohjoismaista puuta. Yli puolet raaka-aineistamme tulee Suomesta, ja hankimme muualta vain sen, mitä kotimaasta ei saa.

 

Yhteistyössä #vaatevallankumous.

Simple Share Buttons