Inspiroidu ja nouda ideat ravintolaan Fiblonin messukiertueelta

Tule inspiroitumaan ja hakemaan ideat kevään ja kesän kattauksiin sekä esillepanoon. Esittelemme uusimmat Softlin kattausratkaisut sekä elintarviketurvalliset Fibra yleispyyhkeet – markkinoiden iloisimmat kuituliinat.

Fibra yleispyyhkeillä ja Softlin kattaustuotteilla on Food Safe merkki eli ne ovat turvallisia käyttää myös elintarviketurvallisuuden osalta. Kaikki Fibra ja Softlin tuotteet ovat suomalaisia avainlipputuotteita ja varmistavat viisaan valinnan.

Fibra yleispyyhkeiden optimoitu arkkikoko varmistaa luonnonvarojen järkevän käytön, ainutlaatuinen arkkitaitos varmistaa hygienian myös käyttönotossa ja muoviton pakkaus poistaa turhan muovijätteen. Katso Fibra yleispyyhkeen käyttövinkit tästä.

Fibra – markkinoiden iloisin kuituliina tuo työniloa myös keittiöön ja saliin!

Softlin kattausratkaisut varmistavat, että kattaustuotteesi ovat muutakin kuin kustannus! Katso upeat koristevideot tästä. Kiinnostaako sinua personoitu lautasliina. Tiedätkö mitä kaikkea se voi olla? Tässä personointioppaamme. 

 

Messukiertue toukokuussa seuraavasti:

3.5. Oulu, Meira Novan tuotenäyttely

8.5. Kuopio, Meira Novan tuotenäyttely

15.5. Seinäjoki, Lakeus Kokkaa

17.5. Turku, Meira Novan tuotenäyttely

22.5. Helsinki, Meira Novan tuotenäyttely

24.5. Turku, Kespro Uittamo

 

Tervetuloa mukaan! Haluamme auttaa ravintolaanne menestymään entistä paremmin, silloin kun pelkkä tekniikka ei enää riitä.

Simple Share Buttons