Kertakäyttöinen niskaliina tärkeä osa turvallista ja hygieenista matkustamoa

niskaliina lentokone Travel Softlin Fiblon

Kertakäyttöisten niskaliinojen ehdoton etu on hygieenisyys.  Yhdysvalloissa tehdyn tutkimuksen mukaan vaaralliset bakteerit voivat muhia lentokoneen matkustamon pinnoilla pitkään, jopa viikon. Näin ne voivat siirtää tauteja matkustajiin, jotka tulevat koneeseen eri puolilta maailmaa. Jos ikävästi käy, bakteerikanta siirtyy nopeasti uusille alueille.

Matkustamon bakteerisia pintoja on tutkinut bakterologi Kiril Baglenov Auburunin yliopistosta Alabamassa Yhdysvalloissa. ”Moni pelkää, että hän saa tarttuvan taudin vierailta matkustajilta”, sanoo Vaglenov. Vaikka matkustamossa toki on ahdasta, kannattaisi Vaglenovin mukaan vahtia enemmän sitä mihin laittaa paljasta ihoa.

Softlin niskaliina parantaa hygieniaa ja matkustusmukavuutta

Softlin niskaliinat ovat antistaattisia, hengittäviä, pehmeitä ja niillä on erinomainen opasiteetti. Sofltin niskaliinat on helppo kiinnittää ja ne ovat erittäin hygieenisiä. Profiloidut niskaliinat ovat erinomainen markkinointiväline ja ne tukevat myös asiakkaan omaa brändiä ja visuaalista ilmettä.

Softlin niskaliina sopii erinomaisesti mm. lentokoneisiin, juniin, busseihin ja laivoihin. Kertakäyttöinen niskaliina parantaa hygieniaa ja tekee matkustuksesta mukavampaa.

Lue lisää Softlin niskaliina -esitteestä.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoa:

Sampo Lappalainen, Business Development Director, sampo.lappalainen@fiblon.com

Lue American Society for Microbiology:n tiedote lentokoneen matkustamon bakteeri-riskeistä.

 

Simple Share Buttons