Kertakäyttöinen niskasuoja on merkittävä osa hygieenistä matkustamoa

Fiblon-Istuinsuoja_0009-2000px

Viime aikoina on vallinnut trendi vähentää lyhytkäyttöisten niskaliinojen käyttöä, lähinnä tarkoituksena vähentää matkustamon kustannuksia. Tilalle on otettu nahkaisia kestosuojia, tekstiilisiä kestosuojia tai jopa poistettu liinat kokonaan.

Matkustamisella on merkittävä vaikutus tartuntatautien leviämiselle. Maailmassa tehtiin vuonna 2014 noin 3,3 miljardia lentomatkaa, joista 44 % oli pitkän matkan lentoja. Lentomatkustajamäärän ennakoidaan kaksinkertaistuvan 15 vuodessa.

Globalisaatio ja lentomatkustamisen jatkuva kasvu lisäävät tartuntatautien leviämisen riskiä. Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:n koordinoimassa PANDHUB-hankkeessa kehitetään pandemioiden ja muiden vaarallisten tartuntatautien leviämisen torjuntaa liikenteen solmukohdissa. Tässä kohdin voi nostaa esiin myös niskasuojien merkityksen matkustuksen mukavuutta ja turvallisuutta nostavana tuotteena. Kertakäyttöisten niskaliinojen käyttö on edullinen tapa nostaa matkustamon hygieniatasoa erityisesti pitkillä matkoilla.

SOFTLIN niskaliina on turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta. Lue lisää tästä.

http://www.lentoposti.fi/uutiset/lentoliikenteella_merkittava_vaikutus_tartuntatautien_leviamisessa_vtt_koordinoi_kansainvalista_pandhu

Simple Share Buttons