Kohtaamisen ilo – ihanaa jälleen tavata

 

Nyt jos koskaan on erityisen ihanaa tavata yhteistyökumppaneita. Yli kahden vuoden hiljaiselo ja virtuaalitapaamiset vahvistavat tarvetta reaalimaailmaan kohtaamisille. Se on poikkeuksellisen suuri ilo.

Lautasliina on osa pöydänkattausta. Pitkä illallinen ilman asianmukaista sylin suojaa lienee mahdoton ajatus. Lyhyemmässäkin ruokailussa tai välipalatarjoilussa on kohteliasta tarjota liina suun pyyhintää varten. Viisaasti valittu ja suunniteltu lautasliina on voimallinen viestinnän väline. Edelläkävijät ovat ottaneet sen jopa osaksi omaa mediaa ja brändin rakennusta.

Lautasliinatehdas Fiblonilla ajattelemme, että lautasliina on myös tapa arvostaa kanssaihmisiä. Katamme palaveripöydän ajatuksella. Suomessa valmistetut ja ympäristöä kunnioittaen suunnitellut liinat ovat tärkeä osa terveysturvallisuutta ja samalla kohtelias tapa arvostaa muiden aikaa. Liinat valitsemme usein vieraamme mukaan tai korostaen kokoontumisen tarkoitusta. 

Arvostamme kohtaamisia ja ihmisten näkemistä aivan uudella tavalla. Siksi on ihanaa valmistella ja rakentaa inspiroivia kohtaamisia. Palaverikattaus on nopea ja helppo tapa näyttää miten paljon kohtaamisia arvostamme. 

Kattaus voi olla myös sisäisen viestinnän väline. Olemme vielä tämän vuoden aikana mukana lanseeraustapahtumassa, jossa käytämme kattausta omana mediana. Vastuullinen ravintola on jo ottanut oman lautasliinansa osaksi omaa mediaansa, mutta kattausta voi käyttää viestinnän välineenä vieläkin voimakkaammin. Rakensimme yhden lanseeraustapahtuman brändivärejä käyttämällä.

Toivottavasti loppuvuodesta pääsemme taas iloitsemaan yhdessä erilaisiin tapahtumiin ja verkostoitumaan. Nähdään ja iloitaan!

 

Keväällä 2022 olemme mukana seuraavissa tapahtumissa:

Meira Novan tuotenäyttely 26.4 Helsinki

Meira Novan tuotenäyttely 2.5. Tampere

Meira Novan tuotenäyttely 10.5. Oulu

Lakeus Kokkaa 24.5. Seinäjoki

Meira Novan tuotenäyttely 31.5. Mikkeli

 

Simple Share Buttons