Kuumimmat lautasliinatrendit ravintoloissa vuonna 2018

Mustavalkoisuus

Voimakas mustavalkoisuus on aina muodissa. Dramaattisen kattauksen saa helposti käyttämällä mustaa ja valkoista joko lautasliinoissa rinnakkain tai luoden kontrastia pöytäliinaan. Aina tyylikäs vaihtoehto.

 

Luonnonvärit betoni, hiekka ja jade

Luonnonväreistä trendikkäimmät ovat betoni, hiekka ja uutuutena jade. Nämä värit heijastavat niin karkeaa kuin pehmeää luontoa. Yhdistelemällä kerta kaikkiaan hieno vaikutelma.

 

Tehostevärit

Normaaliin kattaukseen saa sopivaa maustetta yhdestä tehosteväristä. Käytä kunnon kontrasteja. Vastavärit ovat aina mainio valinta. Useamman tehostevärin käyttö vaatii hyvää värisilmää, joten joskus vähemmän on enemmän.

 

Kahden liinan yhdistely

Kata pöytä kahden liinan taktiikalla. Väriyhdistelmiä voit rakentaa lähes pohjattomasti. Ylevyyttä saat käyttämällä toisena värinä valkoista. Aina toimivia yhdistelmiä ovat sininen ja vihreä, keltainen ja punainen sekä musta ja valkoinen. Pehmeämmän lopputuloksen saat yhdistämällä saman värin kahta eri sävyä.

 

Oma brändi ennen kaikkea

Kaiken väri-iloittelun keskellä on tärkeää pitää huoli ennen kaikkea omasta brändistä. Kattauksen tulee kunnioittaa yrityksen omaa identiteettiä. Vaikutelma kannattaa pitää oman näköisenä. Pieniä revittelyjä on helppo testata kampanjamielessä.

 

Inspiraatiota ja ideoita:

Miksi lautasliinaa käytetään? Lue tästä.

Miten valitsen oikean lautasliinan? Lue tästä.

Tästä lisää vinkkejä värien valintaan, koristeluun ja viimeistelyyn:

Kolme uutta tapaa koristella ravintolatilat

Softlin koristaa Ravintolakolmion juhlat.

 

Kiinnostuitko väreistä? Tilaa maksutta värikartat näytepalvelustamme. 

 

kuva: Ravintola Amado, Pori

Simple Share Buttons