Kuvittele, että tekisit asiakkaasi iloisiksi joka kerta!

 

Ravintolaelämys syntyy maukkaasta ruuasta, ystävällisestä palvelusta ja kauniista kattauksesta. Kauneus on katsojan silmässä sanotaan. Mutta me väitämme, että huolella valittu lautasliina aikaansaa iloa joka kerta.

Värejä käytetään nyt rohkeasti ja niillä leikitellään. Väreillä vahvistetaan brändiä, välitetään iloa ja energiaa. Lautasliinojen ja kattauksen avulla vaihtelun luominen on helppoa ja edullista.

Väreillä voi säväyttää yhdistelemällä saman värin eri sävyjä tai käyttämällä rohkeasti vastavärejä. Valkoinen on myös takuuvarma raikastaja, jos tuntuu että värit lähtevät suorastaan käsistä.

Uudet värimme Softlin Jade ja Softlin Petrooli yhdistyvät kauniisti mustikkaan.

 

Lautasliinamateriaaleissa haetaan pehmeyttä ja erilaisia struktuureja. Liinat saavat nyt olla valuvia ja luonnonmukaisia. Kun ei tavoitella jäykkyyttä, tarvitaan vähemmän kemikaaleja.

Lautasliinan käyttötarkoitus on sylin suoja ja suupielien pyyhkiminen. Lisäksi lautasliinalla on suuri merkitys visuaalisuuden tekijänä eli miltä kattaus lopulta näyttää. Lautasliinan tulee olla sopivan kokoinen, imukykyinen ja ravintolan ilmeeseen sopivan värinen.

Houkutteleva esillelaitto tuo lisämyyntiä. Tuoteturvallisuus on myös huomioitava, sillä liinojen täytyy olla turvallisia käyttää lyhytaikaisessa kontaktissa elintarvikkeiden kanssa.

Softlin Koriliinat sopivat paitsi koreihin myös muihin astioihin suojaksi. Koriliina helpottaa rasvaa ja sokeria sisältävien tarjottavien käsittelyä.

 

Tutustu tästä Softlin valikoimaan.

Kauniisti katettuun pöytään on ilo käydä!

Simple Share Buttons