Lautasliina brändin tukena on loistojuttu!

Foodlab Softlin Fiblon

Kun asiakas on jo ravintolatiloissa, brändin tukeminen ja vahvistaminen on pääasia juuri oikealla ruoka- ja juomatuotteella sekä palvelulla. Kiinteää sisustusta ei voi muuttaa kovinkaan helposti, mutta lautasliinan ilmeen voi – niin ettei kilpailijalla ole vastaavaa käytössään.

Fiblon kehittää Fiblon Future Concepts-suunnittelupalvelullaan yhdessä eri ravintolaketjujen sekä lentokoneyhtiöiden kanssa brändiä tukevia ratkaisuja.

HOK Elannon uusi Food Lab on konseptimaailmaan kehitetty tulevaisuuden näköalapaikka. Fiblon suunnitteli yhteistyössä HOK Elannon kanssa tulevaisuuden aitiopaikalle lautasliinan, mikä herättää ajatuksia, kiinnostusta ja ideoita.

Kehityspäällikkö Marita Parkkari sekä Ravintolapäällikkö Anne-Maria Mikkonen kertovatkin, että ” lautasliina on saanut hyvää huomiota osakseen asiakkailta ja Facebook-sivuilla”. Lautasliinan avulla pääsee älypuhelimella Food Labin Facebook-sivuille ja se korostaa Food Labin innovatiivista otetta.

Food Labissa asiakkaat pääsevät konkreettisesti vaikuttamaan siihen, millaisia ravintoloita S-ryhmässä tulevaisuudessa nähdään. Food Labissa kokeillaan ja kehitetään uusia ravintolakonsepteja. Asiakkailta saadun palautteen perusteella kehitettävää konseptia voidaan muuttaa nopeastikin.

Asiakasuskollisuus syntyy asiakkaan kokemuksista ja mielikuvista, jolloin hyvät ja hauskat ravintolassa koetut asiat tuovat asiakkaan takaisin uudelleen ja uudelleen. Näitä tulevaisuuden mahdollisia konseptimaailmoja HOK Elanto aktiivisesti luo Food Lab’in toimintaympäristössään, eikä mitään jätetä sattuman varaan.

”Sisutuksellisesti holistinen kokonaisuus omassa ravintolaympäristössä konseptin mukaisesti on hyvä asia. Mutta sitä se ei enää ole, jos kilpailijalla on aivan vastaava tuote käytössään samannäköisenä. Ravintolan pitää pystyä erottautumaan brändinsä säilyttääkseen. Siksi on kutkuttavan mukavaa pystyä suunnittelemaan ravintoloitsijoille jotain aivan muuta kuin tusinatavaraa” iloitsee Eerik Korpunen Fiblonilta viitaten Food Labin yhteistyöhön.

FOOD LAB Facebookissa

HOK-Elanto

Simple Share Buttons