Lautasliina on monipuolinen viestintäväline

Ravintolamaailmassa kevään ja kesän juhlasesonkiin valmistautuminen on jo hyvässä vauhdissa. Nyt on aika suoda ajatus myös juhlaelämyksen viimeistelevälle tärkeälle yksityiskohdalle – lautasliinalle. Osoitamme Softlin-lautasliinan merkityksen kattauksessa ja inspiroimme käyttämään liinaa myös sisustuselementtinä.

Lautasliinan rooli kattauksessa on merkittävä paitsi visuaalisesti myös viestinnällisesti. Yksilöllinen liinavalinta tukee asiakkaan brändiä. Lautasliinaan voi nostaa ravintolan visuaalisen ilmeen, tuoda yrityksen tarinaa tai viestiä ajankohtaisista asioista.

– Lautasliinojen somistekäyttö on edullista, ympäristöystävällistä ja persoonallista. Lautasliinalla voi tehdä vaikutuksen monella tapaa. Värivalinnoilla, erilaisilla taittelumalleilla ja ennakkoluulottomilla käyttötavoilla on mahdollisuus kertoa vuodenaikojen ja sesonkien vaihtelusta, ottaa tila uudella tapaa haltuun, lujittaa asiakaskokemusta ja ilmentää haluttua teemaa ja tunnelmaa. Vain luovuus on rajana, Fastfood & Café & Ravintola 2017 -messuille* valmistautuva Fiblonin varatoimitusjohtaja Anne Ekberg kertoo.

Fiblon haluaa auttaa asiakkaitaan tekemään viisaampia valintoja. Maapallon resursseja käytetään järkevästi, kun tuotteet paitsi valmistetaan ympäristöä kunnioittaen, myös valitaan käyttötarkoitukseensa sopivaksi. Ekologisuus ja eettisyys eivät ole fiblonilaisille vain korusanoja – ne ovat asenne ja totta. Kaikki tuotteet valmistetaan Porissa sijaitsevalla tehtaalla. Tuotteet ovat biohajoavia ja materiaalit ovat kloorivapaita eivätkä sisällä AZO-värejä. Tuotannon koko prosessi on jäljitettävissä.

 

Kattausideat kevään ja kesän juhliin!
Fiblon on mukana Fastfood & Café & Ravintola 2017 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa 8.–9.3.2017 osastolla 2c37. Sisustussuunnittelija Riia Rauhala jakaa ideat kattausliinojen käyttömahdollisuuksiin messuosastolla keskiviikkona 8.3. klo 11–14.

Simple Share Buttons