Lautasliina osaksi sisustusta – Fiblon Fastfood & Cafe & Ravintola 2017 messuilla

Oikein valittu lautasliina tukee kokonaisvaltaisesti ravintolan liiketoimintaa. Osoitamme Fastfood & Café & Ravintola 2017 -messuilla lautasliinan merkityksen kattauksessa ja inspiroimme käyttämään liinaa myös sisustuselementtinä. Fiblonin kattaus- ja pyyhintätuotteet valmistetaan asiakkaita ajatellen, ympäristöä unohtamatta.

Lautasliinan rooli kattauksessa on merkittävä paitsi visuaalisesti myös viestinnällisesti. Lautasliinaan voi nostaa ravintolan visuaalisen ilmeen, tuoda yrityksen tarinaa tai viestiä ajankohtaisista asioista. Yllättävällä lautasliinalla luodaan positiivista brändimielikuvaa, unohtamatta kuitenkaan liinan tarkoituksenmukaisuutta.

– Teemme lautasliinavalinnat yhdessä asiakkaiden kanssa. Yksilöllinen liinavalinta tukee asiakkaan brändiä. Käyttötarkoitukseensa sopiva liina vähentää myös liinahävikkiä. Tuotteemme valmistetaan vastuullisesti, mutta vastuullisestikaan tuotettu tuote ei sitä ole, jos se ei ole käyttötarkoituksensa mukainen, summaa Fiblonin varatoimitusjohtaja Anne Ekberg.

Laadukkaat lautasliinat ovat helposti muotoiltavissa myös uudenlaisiksi elementeiksi. Lautasliinojen sisustuksellinen potentiaali jää usein käyttämättä, kun liina lepää aterimien alla tai lautasella kattauksessa. Fiblon kannustaa kokeilemaan uusia muotoja lautasliinalla.

– Lautasliina taipuu myös sisustuselementiksi. Tarjoamme yhteistyössä sisustussuunnittelija Riia Rauhalan kanssa uusia ideoita lautasliinan käyttöön niin ravintoloille kuin kotikokkaajillekin. Liinoista syntyy helposti trendikkäät roikkuvat pom pom –pallot ja mehitähti-koristeet pöydälle. Messuosastollamme näitä pääsee kokeilemaan käytännössäkin, innostuu Ekberg.

Fiblon on vastuullisen yrittämisen edelläkävijä

Ekologisuus ja eettisyys eivät ole fiblonilaisille vain korusanoja – ne ovat asenne ja totta. Kaikki tuotteet valmistetaan Porin tehtaalla. Tuotteet ovat biohajoavia ja materiaalit ovat kloorivapaita eivätkä sisällä AZO-värejä. Tuotannon koko prosessi on jäljitettävissä.

Fiblon kannustaa toiminnallaan muita yrityksiä panostamaan vastuullisuuteen. Yritys on solminut kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen ”Suomi, jonka haluamme 2050”. Sitoumus on osoitus yhteisestä tavoitteesta sekä merkittävä väline YK:n Kestävän kehityksen toimintaohjelman toteutumisessa.

Simple Share Buttons