Miten varaudumme koronavirukseen

Fiblon Fibra Clean siivous yleispyyhe siistijä

Lautasliinatehdas Fiblon suhtautuu koronavirukseen erittäin vakavasti. Teemme yrityksenä kaikkemme suojataksemme asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme. Seuraamme tiiviisti tapahtumien kulkua ja noudatamme viranomaisten suosituksia.

Olemme päivittäneet sisäistä ohjeistusta tartunnan leviämisen minimoimiseksi.  Olemme saaneet työterveyshuollosta kattavan ohjeistuksen infektion torjumiseksi sekä toimintaohjeet tartuntaa epäillessä ja olemme informoineet näistä henkilökuntaa.

Teemme kaikkemme, jotta tilaustoimitusketju toimisi moitteetta. Olemme suunnitelleet omat toimitusketjumme jo alun alkaen lyhyiksi myös riskinhallinnan näkökulmasta.

Olemme lisänneet ohjeistusta mm. käsi- ja pintahygienian tarkkaan noudattamiseen. Pyrimme hoitamaan asiakastapaamiset mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksillä. Suosittelemme, että henkilökuntamme välttäisi tarpeetonta vapaa-ajan matkustusta. Pyrimme minimoimaan ulkopuolisten vierailuja tehtaallamme kuitenkin huolehtien toiminnan sujuvuudesta.

Tartunnan leviämisen estäminen yhteiskunnassa on kaikkien meidän tehtävä.

 

Lautasliinatehdas Fiblon on mukana varmistamassa hygieenistä ja turvallista ravintolakokemusta. Valmistamamme lyhytkäyttöiset Fibra kuituliinat ovat helppo ja hygieeninen tapa huolehtia puhtaudesta keittiössä ja toimivat erinomaisesti myös muiden pintojen pyyhinnässä. Käytetyt liinat tulee hävittää käytön jälkeen asianmukaisesti. Softlin lautasliinat ovat osa hygieenistä kattausta ja varmistavat osaltaan turvallisen ruokailukokemuksen.

Simple Share Buttons