Oikein valittu lautasliina

Softlin classic aterinliina 33x39cm Fiblon

Lautasliina on tuote, joka kiireessä jää usein miettimättä ja käyttöön tulee otettua jotain mitä löytyy vanhastaan. Liina on kuitenkin helppo tapa viimeistellä oma konsepti ja tarjooma yhtenäisesti ja yksilöllisesti.

• Valitse tilanteeseen oikean kokoinen liina. Liian pieniä liinoja kuluu usein enemmän ja ostohinnassa saatu kustannussäästö voidaan menettää nopeasti. Oikein valituilla tuotteilla on mahdollista minimoida turhaa käyttöä ja hävikkiä.
• Aterinliina on kätevä tuote terassien vaihteleviin olosuhteisiin. Valmiiksi taiteltu liina säästää henkilökunnan aikaa ja aterimet on kätevä sujauttaa valmiiseen taitokseen.
• Kiinnitä huomiota esillepanoon ja valitse omaan toimintaasi sopivat pakkauskoot, jotka pysyvät siisteinä ja hygieenisinä. Ulkona sää asettaa omat haasteensa ja hyvin ohuet liinat lentävät helposti sinne, minne niitä ei toivota.
• Väreillä on merkitystä. Piristä ilmettä, vahvista teemaa tai yksilöi seurueita omilla värikoodeilla. Kesän trendivärit ovat kirkkaita: mansikkaa, mustikkaa, kirsikkaa, limeä ja appelsiinia. Samppanja on suosikkiväri vuoden ympäri ja erityisen suosittu kesän tyylikkäämmissä juhlissa.
• Erotu persoonallisella tyylillä. Oman ilmeen voi viimeistellä liinan materiaalilla, mallilla tai painatuksella.

Anne Ekberg, varatoimitusjohtaja, Fiblon Oy

Artikkeli julkaistu Aromi, kesäkuu 2016

Simple Share Buttons