Opas oikean lautasliinan valintaan

Fiblon-Ravintola-6-ISO-softlin_0039-2000px

Koko

Millaisessa yhteydessä lautasliinaa käytetään? Onko kyseessä ruokailu vai nopea kahvitarjoilu? Ruokailuun pitää varata kookkaampi liina. Mielellään sellainen, jolla voi suojata myös sylin. Pidempään kestävään ruokailuhetkeen olisi hyvä varata hieman kestävämpi liina.

Kerros

Onko lautasliinalla tarkoitus piristää kattausta vai haetaanko sillä kestävämpää näyttävyyttä? Yksinkertainen, ohut liina piristää helposti kahvikattausta, kaksinkertaiseen liinaan suupielet on mukavampi pyyhkiä ja kolminkertaisella saadaan jo miellyttävää tukevuuttakin. Yksinkertaiset liinat tuntuvat käteen helposti ohuilta ja niitä saatetaankin käyttää lukumääräisesti enemmän. Tärkeää on, että käyttäjällä on tunne lautasliinan toimivuudesta. Pieni koko ja ohut laatu lisäävät yleensä kulutusta ja kokonaiskustannuksia.

Taitto

Miten liinat on tarkoitus laittaa esille? Tehdäänkö valmiita kattauksia näyttävine taitoksineen vai otetaanko itse linjastosta? On tärkeää valita oikea taitto kulloiseenkin käyttökohteeseen. Annostelijaliinan näppärä, valmis taitos helpottaa liinan käyttöön ottoa ja varmistaa, että liinat on helposti saatavilla yksitellen.

Painatus

Lautasliina on erinomainen markkinointiväline. Liina on käyttäjänsä silmien edessä koko ruokailutapahtuman ajan. Liinaa voi siis helposti käyttää oman brändinsä tukijana. Liinaa ei kuitenkaan kannata jättää vain tähän. Liinaa voit käyttää helposti ja vaivatta myös kampanjojen tukena tai muuten ilostuttaa asiakkaasi arkea tai juhlaa. Kerro yrityksesi viimeisimmistä uutuuksista, saavutuksista tai tärkeistä arvoista. Voit myös esittää hyviä kysymyksiä tai kertoa uusinta faktaa. Piristävä runonpätkä tai helppo resepti takaavat huomioarvon!

Käyttämällä lautasliinaa monin tavoin höydyksesi, teet ekoteon. Sama tuote – useita käyttötarkoituksia. Ja mikä parasta – kyseessä on kestävän kehityksen biotuote!

Monikäyttöisyys

Lautasliinaa voi käyttää myös lasinalusena, lautasten väliliinana, kateliinana, tarjoilukorin suojana, vitriinissä vain muutamia mainitaksemme. Huomioi kuitenkin, että lautasliinan materiaali toimii kulloisessakin tarkoituksessa. Väärä materiaali saattaa moninkertaistaa kulutuksen.

Pakkaus

Pakkaus on olennainen osa lautasliinaa. Oikean kokoinen pakkaus on mitoitettu käyttäjämääriin. Näin pyritään välttämään avattujen pakkauksien pitkiä säilytyksiä. Lautasliinat pysyvät hygieenisinä ja ne on helppo ottaa käyttöön. Suosi siis pienempiä pakkauksia ja vältä näin turhaa hävikkiä.

Parhaimmillaan lautasliina tekee ruokailusta miellyttävän tapahtuman. Siihen on hyvä pyyhkiä suupielet ja suojata syli ja bonuksena myös kaunis katsella!

 

Ota ammattilainen avuksesi. Suunnittelemme teille yhdessä sopivan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon!

 

Simple Share Buttons