Palkitun brändin ytimessä on ensiluokkainen tuote

 

3 Kaverin Jäätelö on kovassa nosteessa. Pieni helsinkiläinen jäätelötehdas sai keväällä Yhdysvalloissa arvostetun pakkausdesign-palkinnon uudistetuista jäätelöpakkauksistaan.

– Omaan tekemiseen palkinto vaikutti ihan älyttömästi, saimme siitä rohkeutta uudistaa ja heittäytyä. Meillä on kova halu mennä enemmänkin maailmalle, kertoo 3 Kaverin markkinoinnista vastaava Anna Wikholm.

Kansainvälinen tunnustus sinetöi sen, että brändi-ilmeen päivittäminen oli oikea ratkaisu. Kaverukset Ilkka, Heikki ja Sauli olivat tehneet jäätelöä Helsingin Kontulassa jo vuodesta 2012, ja Ruotsin markkinat oli valloitettu vuonna 2017. Ilme kaipasi kansainvälisyyttä ja tarinallista yhtenäisyyttä.

Uudistuksen kumppaniksi valikoitui elintarvikealalle paljon työskennellyt Kuudes. Oranssi purkki oli kulkenut mukana alkuajoista asti, ja siitä pidettiin kiinni. Ilmettä kuitenkin freesattiin ja purkkeihin lisättiin neljä erilaista tarinaa 3 Kaverin periaatteista.

Vastuusta ei tingitä

Kotimaisuus ja vastuullisuus ovat 3 Kaverille erityisen tärkeitä arvoja. Kaikki tuotanto on Suomessa, ja maitopohjaisten jäätelöiden pääraaka-aineet ovat aina suomalaisia. Kotimaisina käytetään kaikki muutkin raaka-aineet, joiden kohdalla se on mahdollista. Yhteistyö Fiblonin kanssa sopii yrityksen arvoihin oivallisesti.

– Viime kesänä mainitsin isälleni Ilkalle, etten löydä mistään hyvää serviettejä painavaa yritystä. Vanhana porilaisena kahvilayrittäjänä hän muisti heti Fiblonin, Anna Wikholm muistelee.

– Fiblonilla on lämmin perhehenki, joka välittyy myös asiakkaalle. Minuun teki suuren vaikutuksen, että kysyessäni serviettien materiaaleista ja raaka-aineista sain todella kattavan ja perehtyneen vastauksen. Tuli tunne, että joku oikeasti tahtoo panostaa asiakkaan kokemukseen.

Simple Share Buttons