Siistiä vaikka vasemmalla kädellä

 

Kuvittele pyyhe, joka yhtä lailla peittelee uunituoreet pullat kuin imee kuiviin maitolätäkön lattialta. Monilahjakas Fibra esittäytyi edukseen kevään ravintolamessuilla ja pääsi saman tien Vantaan ammattiopisto Varian leipuri-kondiittoriopiskelijoiden testattavaksi.

Koeaika päättyi onnellisesti. Rullatavara vaihdettiin annostelijoihin, josta siivouspyyhe on kätevä ottaa käyttöön arkki kerrallaan. Fibra-annostelija vakiinnutti paikkansa hyllyltä, heti työtason yläpuolelta, missä se on käden ulottuvilla ja toimintavalmiudessa roiskeiden, lammikoiden ja ylikuohumisten varalta.

– Parasta on, ettei työntekoa tarvitse keskeyttää pöydän siistimisen ajaksi. Pyyhkeen saa nopeasti napattua yhdellä kädellä lateksihansikkainkin vaikka kesken kermakakun pursotuksen, Varian Myyrmäen toimipisteen elintarvikevarastosta ja myymälätoiminnasta vastaava Leena Valtonen kertoo.

Fibrasta on hyviä kokemuksia sekä pöytä- että lattiapinnoilla.

– Yleispyyhkeellä voi pyyhkiä tason pariinkin kertaan, kun sen välillä huuhtelee. Lopuksi sillä voi vielä puhdistaa lattiankin ennen kuin se päätyy energia- tai biojätteeseen, Valtonen havainnollistaa.
Riittoisuudesta kertoo Valtosen arvio siitä, että syyskuussa hankittu 140 pyyhkeen boksi tyhjenee vasta joulun tienoilla.

Siistii sen minkä tarjoileekin

Paikkansa sekä opetuskeittiön että leipomo- ja kahvilamyymälän päivittäiskäytössä lunastaneen pyyhkeen valintaa puolsivat paitsi kotimaisuus, kierrätettävyys ja hyvä hinta-laatusuhde myös helppo saatavuus.
– Jos pyyhkeet pääsevät yllättäen loppumaan, meille tulee niitä toimittavasta Heinon tukusta täydennyskuorma pari kertaa viikossa, Leena Valtonen sanoo.

Ja koska harvassa paikassa vältytään sentin venytyksiltä, ollaan myös Variassa erityisen tyytyväisiä Fibran monipuolisuuteen. Hygieeninen sekä puhtaanapitoon että ruoanvalmistukseen soveltuva imutehokas kuituarkki yllättää lähemmässä tarkastelussa.
– Valkoinen pyyhe on siisti ja varma valinta myös esillepanossa. Sitä voi käyttää vaikka munkkikorissa ja voileipälautasella.
Fibra siistii ja tarjoilee. Se on häpeilemättömästi heti tyrkyllä, jotta tulevat kakkumestarit voivat keskittyä itse vaivaamiseen ja vatkaamiseen.

Simple Share Buttons