Softlin koristaa Ravintolakolmion juhlat

Ravintolakolmiossa mietittiin, miten koristelua voisi toteuttaa helposti eri sesonkeihin ja juhlatilallisuuksiin. Pitkä yhteistyö Fiblonin kanssa oli opettanut, että tuotteiden personoinnissa vain mielikuvitus on rajana. Asiaa ryhdyttiin pohtimaan yhdessä. Ravintolakolmion toimitusjohtaja Jenni Keskinen tietää, että lautasliinalla on iso rooli asiakaskokemuksessa.
– Lautasliina on kuin taustamusiikki. Toimiessaan se luo haluttua tunnelmaa ja on osa kokonaisuutta, joka viimeistelee asiakkaan ehjän ravintolaelämyksen. Yksityiskohtiin kannattaa panostaa, arjessa ja juhlatilaisuuksissa, Keskinen sanoo.

Ravintolakolmion ideasta Fiblon toteutti yhdessä sisustussuunnittelija Riia Rauhalan kanssa videosarjan, jossa annetaan vinkkejä lautasliinojen monipuoliseen käyttöön. Ravintolakolmio sai uusia luovia tapoja tilojen ja katteiden visualisointiin. Yksilöllisten logo- ja viestipainatusten lisäksi lautasliinojen käyttö somistuksessa tukee Ravintolakolmion brändiä.
– Myös lautasliinan koolla ja taittelulla on vaikutus menekkiin ja näin myös kokonaiskustannuksiin. Siksikin lautasliina on ajattelemisen arvoinen asia.

Katso uudet ideat käyttää lautasliinaa.

Simple Share Buttons