Syksyn 2020 messutapahtumat

Iloa ja ideoita ravintoloille keittiöstä saliin! Autamme ravintola-alan ammattilaisia tekemään viisaita valintoja ja tekemään siten kestävämpää maailmaa liina kerrallaan.

Ammattikeittiön arki on kovaa hommaa. Päivät ovat pitkiä ja työtahti rivakka. Siellä tuotetaan unohtumattomia ruokailukokemuksia. Työn ilo on se salainen mauste, joka tekee keittiön arjesta sujuvaa. Hyvällä tuulella ollessaan ihminen tekee työnsä paremmin ja nauttii siitä. Fibra kysyykin, että saisiko olla ripaus työn iloa keittiöön?

Ravintolan pöytien kattaus ilahduttaa ruokailijaa, mutta myös henkilökuntaa. Visuaalisuus on tärkeä osa elämyksellisyyttä. Värit, muodot ja yllätykset syntyvät helposti kattauksessa. Ravintolassa käynti onkin elämysbisnestä parhaimmillaan. Softlin lautasliinat ja kattaustuotteet on valmistettu Suomessa vastuullisesti, turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Softlin huolehtii, että kattaus on kohdallaan.

Asiantuntijamme kiertävät syksyn tapahtumissa kertomassa vinkkejä ravintola-alan ammattilaisille. Tule tapaamaan meitä ja inspiroitumaan syksyn valikoimasta:

3.9. Kespron messut, Lahti

10.9. Kespron messut, Kuopio

18.9. Palvelutukku Kolmio, Lahti

23.9. Kespron messut, Oulu

24.9. Kespron messut, Rovaniemi

30.9. Kespron messut, Tampere

16.10. Meira Novan tuotenäyttely, Helsinki

20.10. Lakeus Kokkaa, Seinäjoki

29.10. Meira Novan tuotenäyttely, Oulu

3.11. Meira Novan tuotenäyttely, Tampere

Simple Share Buttons