Tee leipäpöydästä houkutteleva ja hygieeninen

Leipapoyta

 

Leipätiedotus ry:n koordinoimaa Leipäviikkoa vietetään viikolla 37 eli 12.-18. syyskuuta. Leipäviikolla on hyvä kiinnittää erityistä huomiota leivän esillelaittoon.

Hotelli- ja ravintola-alalla on ollut tarvetta uudenlaisiin esillelaittoa helpottaviin tuotteisiin. Käytännön haasteena on ollut erityisesti pisarasuojien puute. Softlin-tuoteperheeseen kuuluvat Koriliina ja leivänleikkuuseen erityisesti suunniteltu Softliina. Koriliina toimii erinomaisesti pisarasuojana ja sopii käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa. Lue lisää pisarasuojan tarpeellisuudesta.

Softlin leipäpöytätuotteet parantavat hygieniaa ja tekevät esille laitosta nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi ne sopivat hyvin myös rasvaa ja sokeria sisältävien tuotteiden käsittelyyn. Monikäyttöinen ja kestävä Softliina on erinomainen apu esimerkiksi leivänleikkuussa. Artikkeli ”Kukapa haluaisi syödä toisen käsin koskemaan leipää?”

Tuotteet:

Koriliina, 48 cm

50 kappaletta/kääre, 6 käärettä/laatiko
Lisätietoja

 

Softliina, 24 x 39 cm,
40 kappaletta/kääre, 8 käärettä/laatikko
Lisätietoja

Tuotteissa lisäksi seuraavat edut:


  • Tekstiilimäinen pinta tuntuu ja näyttää pellavaiselta liinalta ja antaa kankaan hyödyt, mutta välttää tekstiilin haastavat puolet. Sinun ei tarvitse huolehtia pesulalogistiikasta ja liinan kestävyydestä.

  • Pienet pakkaukset, jotta käyttö ja varastointi olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.


TESTAA NIIN TIEDÄT!     tilaa näyte: samples@fiblon.com

 

Simple Share Buttons