Turvallisesti ravintolassa – syksyn 2020 vinkit

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Hygienia on ravintola-alalla aina tärkeää. Tänä syksynä sen merkitys korostuu erityisesti turvallisuuden näkökulmasta. Yleisilme on käyntikortti myös laadusta.

Aluehallintovirastojen ohje ravintoloiden toiminnan rajoittamisesta ja valvonnasta muistuttaa ruokailuvälineiden ja muiden esineiden puhtaanapidosta.

Ruokailuvälineet voi sujauttaa Softlin Aterinliinan taskuun, jolloin henkilökunnan aikaa ei kulu liinojen rullailuun aterimien ympärille. Aterinliina on Suomessa valmistettu avainlipputuote ja liinaa on saatavilla monessa eri värissä. Kesän 2020 suosituimmat värit ovat olleet musta, betoni ja havu. Pienen myyntierän ansiosta värejä on helppo vaihdella.

Pöytien ja pintojen pyyhintää on tehostettu. Toki salitilojen puhtaus on normaalistikin tärkeää, mutta erityisesti nyt pyyhintä on korostetussa asemassa. Pöytäpintojen lisäksi myös tuolien selkämykset on hyvä pyyhkiä säännöllisesti. Hygieeniset ja optimikokoiset Fibra-liinat ovat nekin Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita. Tässä vielä kertauksena pyyhintäohje.

Noutopöytien leivät on syytä suojata koriliinoin ja leivänleikkuuliinaa ei pidä unohtaa. Softliina on suunniteltu juuri leipäpöytien leivänleikkuuta varten. Koriliinojen värivalikoima on laaja. Jos olet epävarma, niin näytepalvelustamme voi helposti tilata testisetin.

Elämyksellisyys syntyy pienistä yksityiskohdista ja visuaalisuus on yksi sen tärkeä osa-alue. Yksityiskohdat parhaimmillaan viimeistelevät koko yrityksen arvovalinnan. Kyse on usein hyvin pienistä ja kustannuksiltaan edullisista vaihtoehdoista, joita ei välttämättä kokonaisuuden keskellä tule harkittua loppuun. Yksi tällainen voi olla lautasliina. Suomessa valmistettu lähituote on omalta osaltaan arvovalinta.

Nyt jos koskaan on hyvä tarkastella liinakonsepti kuntoon. Viisaasti valittu tuote varmistaa, että luonnon resurssit käytetään järkevästi. Lähituotanto puolestaan varmistaa läpinäkyvän ketjun ja vähentää hiilijalanjälkeä. Viisaasti valittu tuote onkin paitsi vastuullinen valinta myös kustannustehokas vaihtoehto. Autamme mielellämme!

Simple Share Buttons