Turvallisuus tuo työniloa ravintoloihin

EK:n 14.5. julkaiseman kyselyn mukaan 84 prosenttia yrityksistä arvioi, että oman työpaikan turvallisuus on saatu varsin hyvälle tasolle. Työpaikan turvallisuus on erittäin tärkeä asia, jotta työntekijät voivat kokea työniloa.

Lautasliinatehdas Fiblonin toimitusjohtaja Pekka Ekberg kertoi Lounais-Suomen uutisissa, että tehtaalla mennään normaalioloissakin terveys ja turvallisuus edellä. Yksi neljästä Fiblonin arvosta on työnilo, jonka eteen on tehty paljon asioita, jotka ovat erityisen hyviä myös influenssakaudella tai tämän hetkisessä epidemiatilanteessa. Yleinen siisteys ja puhtaus ovat tärkeitä aina. Myös Lautasliinatehtaan toimitilat on suunniteltu niin, että kenenkään ei tarvitse olla lähellä toisia, jos ei halua.

Kuuntele Pekan haastattelu Lounais-Suomen uutisista alkaen kohdasta 2.39 min.

Elämys on osa ravintolakokemusta

Ravintolat saavat avata ovensa jälleen 1.6. lähtien kuitenkin tiettyjä rajoituksia noudattaen. ”Olen valtavan iloinen, että ravintoloille annetaan mahdollisuus liiketoiminnan harjoittamiseen ja uskon, että omavalvonta ja hygienia muutenkin pidetään korkealla kuten normaalistikin alalla”, sanoo Pekka Ekberg ja lisää, että ”nyt on tärkeää lisätä luottamusta ja huolehtia edelleen, että terveys ja turvallisuus pysyvät ykkösohjenuorana jatkossakin”.

Ravintola-ala on hienosti ottanut koppia poikkeusoloihin sopeutumisesta ja moni aloitti noutoruuan toimittamisen lähes yön yli. ”Olen hakenut noutoruokaa niin lounaaksi työpäivän aikana kuin kevään juhlapyhinä perheen kanssa nauttitavaksi. Samalla olen todennut, että ravintolan rooli on yllättävän iso. Vaikka kotona syödään yhdessä ja nautitaan hyvistä mauista, näyttelee ruuan esillelaitto ja tarjoilu isoa roolia. Elämyksellisyys on todellakin osa ravintolakokemusta!”, toteaa Fiblonin brändi- ja viestintäjohtaja Anne Ekberg.

Kotimaisuus on vastuullisuusteko

Pienet yksityiskohdat ja visuaalisuus ovat yksi tärkeä osa-alue ravintolaruokailussa. Personoidut tuotteet nostavat brändin näkyvyyttä ja jättävät asiakkaalle varman muistijäljen. Tämä on erityisen tärkeää juuri nyt. Poikkeusajat ovat myös nostaneet suomalaisen työn merkityksen isommaksi kuin koskaan.  Suomalaisen työn liitto muistuttaa suomalaisen työn merkityksestä. Ostamalla suomalaisia tuotteita ja palveluja varmistetaan, että työpaikat säilyvät ja kotimainen tuotanto turvataan. Lautasliinatehdas Fiblonin kaikilla tuotteilla on avainlippu. Kotimaisen valitseminen on #vastuullisuusteko.

Lautasliinatehtaalla olemme iloisia, että ravintolat saavat jälleen avata ovensa ja autamme mielellämme löytämään turvallisia, hygieenisiä ja vastuullisia ratkaisuja kattaukseen ja pyyhintään. Asiakaspalvelumme ja varastomme ovat auki normaalisti. Lisätietoja saa helposti puhelimella 020 123 6600 tai sähköpostilla aspa(at)fiblon.com.

Tehdään yhdessä ravintolaruokailusta turvallista ja elämyksellistä!

 

Simple Share Buttons