Vuoden 2017 Pantone väri on Greenery

Elinvoimainen Greenery on innovaation, rohkeuden ja moderniuden väri.

Sen lämmin ja raikas hieman keltaiseen vivahtava vihreän sävy muistuttaa kevään ensimmäisistä päivistä, kun heräävän luonnon vihreät palauttavat, raikastavat ja uudistavat – ja vievät meidät uuteen aikakauteen.

Pantonen väri-instituutti kartoittaa jatkuvasti tulevia värisuuntauksia, ja tutkii värien vaikutuksia ihmisen ajatusmaailmaan, tunteisiin ja fyysisiin reaktioihin.

”Kun vuoden 2016 värit Serenity ja Rose Quartz ilmaisivat tarvettamme harmonialle kaoottisessa maailmassa, Greenery tuo esiin yhteistä toivoa monimutkaiseen ja epävarmaan poliittiseen ja sosiaaliseen aikakauteen” kertoo Leatrice Eiseman, Pantonen väri-instituutin johtaja. ”Greenery symboloi sitä, miten haemme uudelleen yhteyttä luontoon, toisiimme ja suurempaan tarkoitukseen” Eiseman jatkaa.

Mitä enemmän ihmiset uppoutuvat moderniin elämäntyyliin, sitä suurempi on synnynnäinen tarve olla luonnon ympäröimänä. Tämä heijastuu laajalti levinneeseen vihreyden korostamiseen arkipäiväisissä ympäristöissä, kuten kaupunkisuunnittelussa, arkkitehtuurissa ja muotoilussa. Tämä suuntaus on ollut pitkään taustalla, mutta nyt on aika nostaa se etualalle – Greenery on läsnä kaikkialla ympäri maailman.

Elinvoimainen Greenery on innovaation, rohkeuden ja moderniuden väri. Sen tärkeys näkyy vuonna 2017 laajasti niin muodissa, sisustuksessa ja kauneudenhoidossa kuin ruoka-aloilla ja graafisessa suunnittelussa.

Keveä Greenery houkuttelee ilmaisemaan, tutkimaan, kokeilemaan ja uudistamaan. Sen rauhoittava ja vakuuttava eloisuus antaa meille itsevarmuutta ja rohkeutta elää omilla ehdoillamme ajassa, jossa joudumme määrittämään uudelleen sen, mikä tekee meistä menestyneitä ja onnellisia.

Katso tästä inspiroiva video.

Vihreän eri sävyt ovat myös Softlin Spring 2017 konseptin pohjana. Softlin tarjoaa yksilöllisiä ja yllättäviä ideoita kattaukseen ja esillepanoon Asiakkaidemme toiveista lanseeraamme uusia ideoita ravintolan visuaaliseen ilmeeseen. Softlin on jatkossa entistä enemmän ideoita ja inspiraatiota.

Softlin on uudenlainen tapa huomioida majoitus- ja ravitsemusalan arjen haasteet. Softlin – kun haluat kaiken olevan kohdallaan.

Yksilöllisiä ja yllättäviä ideoita löydät 8.-9.3. Helsingin messukeskuksesta Fastfood & Cafe & Ravintola messuilta osastoltamme 2C37. Tervetuloa inspiroitumaan!

Simple Share Buttons