Softlin Fiblon

Fiblon

Ihmisen kokoinen teollisuusyritys

Fiblon on vuonna 1979 perustettu porilainen perheyritys, jonka ohjaimissa on toinen sukupolvi. Ensin oli mies ja puukko, nyt pitkälle automatisoitu korkean teknologian tuotantolinjasto. Perheyrityksenä olemme onnistuneet pitämään yrityksen ketteränä ja kehittyvänä. Ketteränä pystymme nopeasti kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja ja ideoita, jotta asiakkaamme voisivat menestyä entistä paremmin. Asiakas on toimintamme keskiössä ja kuuntelemme häntä herkeämättä. Kaiken tekemisemme tulee palvella asiakkaitamme. Meillä kaiken takana ovat arvomme: kannattava kasvu, tyytyväinen asiakas, työnilo, ympäristöä kunnioittaen.

Kolmenkymmenen ensimmäisen vuoden ajan keskityimme pitkälti sopimusvalmistukseen. Vuosien saatossa olemme hioneet tuotannon ja logistiikan huipputasolle. Viimeisten vuosien aikana olemme siirtyneet entistä enemmän kehittämään majoitus- ja ravintola-alan asiakkaille heidän menestystään tukevia, vastuullisia kattaus- ja pyyhintäratkaisuja.  Omat tuotemerkkimme FIBRA ja SOFTLIN ovat vallanneet markkinoita askel kerrallaan. FIBRA lanseerattiin ammattikeittiöille maaliskuussa 2010. Vuoden 2015 alussa markkinoille tuotiin aivan uudenlainen kattausvalikoima SOFTLIN.

Tärkeämpää kuin toimivat ja älykkäästi kehitetyt tuotteet, on kuitenkin niiden takana oleva laaja ja vahva asiantuntemus, vastuullisuus sekä se palvelu, jonka asiakkaamme voivat hyödyntää tuoteratkaisujen lisäksi. Me Fiblonilla haluamme tehdä bisnestä, josta voimme olla ylpeitä. Siksi vastuullisuus on meille kunnia-asia.  Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisun, joka erottaa heidät kilpailijoistaan. Samalla huolehdimme, että käyttöön otettavat ratkaisut ovat myös toiminnallisesti oikeat. Näin varmistamme oikean käyttömäärän ja minimoimme turhan jätteen. Kestävämpää maailmaa lautasliina kerrallaan!

Minkälaisista vaihtoehdoista juuri sinä saat parhaimman hyödyn liiketoimintasi menestykseen? Ota yhteys niin etsimme sinulle sopivimmat ratkaisut.

Jokainen asiakas on meille suuri!

Tulevaisuuspolku

Fiblonin arvot

– Työnilo
– Ylivoimainen asiakaskokemus
– Ympäristön kunnioittaminen
– Kannattavuus

Visio

Iloisempi, elämyksellisempi ja kestävämpi maailma liina kerrallaan maalla, merellä ja ilmassa.

Missio

Olemme alamme ajatusjohtaja ja asiakkaidemme inspiroivin ja vastuullisin yhteistyökumppani kattauksen ja puhtaanapidon liinoissa ja niihin liittyvissä palveluissa.

Liikeidea

Yllätäviä ja yksilöllisiä ideoita kattaukseen ja puhtaanapitoon!

Lautasliinatehdas Fiblon valmistaa lautasliinoja ja pintojen pyyhintäliinoja ammattikäyttöön ja toimii etiketin ja pöytätapakulttuurin sekä vastuullisen lautasliinatuotannon tietolähteenä ravintoloille, kahviloille sekä medialle.

Verkostomme

Fibs-yritysvastuuverkosto - Fiblon
Perheyritysten liitto Fiblon
Suomen tekstiili ja muoti Fiblon
Suomalaisen työn liitto Avainlippu Design from Finland
FSC-merkki - Fiblon
Rinki Pakkauskierrätys Fiblon
Simple Share Buttons