fiblon_tuotanto_ostot

Fiblon työpaikkana

Meillä on ilo työskennellä

Kaikkea toimintaamme ohjaa perheyrityksille tyypillinen yhteishenki. Haluamme luoda ja ylläpitää motivoivaa työympäristöä, jotta kaikki voisivat olla ylpeitä työstään Fiblonissa. Tarjoamme kaikille tasavertaiset mahdollisuudet sukupuolesta, iästä, taustasta tai asemasta riippumatta.

Erinomaiset mahdollisuudet kehittyä

Kannamme yhteiskunnallista vastuuta tarjoamalla työntekijöille haasteellisia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kehittää ammatillista osaamista.

Terveellinen työympäristö

Pyrimme pitämään työn ja vapaa-ajan tasapainossa tarjoamalla joustavat työajat tarpeiden mukaan. Lisäksi huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista kattavalla työterveydenhuollolla ja kiinnittämällä erityistä huomiota työergonomiaan.

TYÖNTEKIJÄMME KERTOVAT

Vuodesta 2000 asti Fiblonilla viihtynyt Jani on saanut seurata läheltä Fiblonin muuttumista perinteisestä teollisuusyrityksestä huipputeknologiaa hyödyntäväksi tuotantotaloksi. Työnkuva koneen operaattorina on muovautunut käsi kädessä teknologisen kehityksen kanssa – automatiikka on keventänyt työn ruumiillista kuormitusta, mutta haastaa myös jatkuvasti uuden opetteluun.

Ongelmanratkaisukykyjä kysytään, kun tuotevalikoima kasvaa ja tarjontaa räätälöidään yhä monipuolisemmaksi asiakkaiden tarpeiden mukaan. Koneet taivutetaan toteuttamaan asiakkaiden toiveita.

Mikä motivoi Jania työssä? Työkaverit ja onnistumisen tunne. Työyhteisö tekee työn arjesta hauskaa, onnistumiset tuovat tunteen, että pystyy omalla työpanoksellaan vaikuttamaan koko yrityksen menestykseen.

Jani arvostaa Fiblonilla erityisesti työtyytyväisyyteen panostamista. ”Täällä saa kertoa esimiehille toiveensa, ja niitä myös kuunnellaan. Aamuisin lähden mielelläni töihin”, Jani kertoo.

JANI LÄHTEENKORVA, OPERAATTORI
Simple Share Buttons