Travel Softlin Fiblon

Niskaliinan tarina

Softlin Niskaliina

Vuonna 1981 aloitimme niskaliinatuotannon – koko tuotantoidea perustui Pertti Ekbergin innovaatioon: niskaliinan kiinnitys yhdellä langalla. Aikaisemmin niskaliinan tartunta penkin tarranauhaan tehtiin noin sentin levyisellä huopamaisella kaistaleella. Kaistale kiinnitettiin niskaliinaan ompelemalla.

Prosessi oli hidas ja työläs myös huoparullan jatkuvan vaihtamistarpeen takia. Huoparullaan mahtui vain noin parisataa metriä kaistaletta. Pertti sai 1980 luvulla idean vaihtaa huopakaistale lankaan, jonka etuna oli paitsi vähäisempi nöyhtäisyys, myös lankarullan merkittävästi suurempi riittoisuus.

Yhteen rullaan mahtui pari kilometriä lankaa entisen parin sadan metrin huopakaistaleen sijaan. Lanka voitiin liimata liinaan hitaan ompelun sijasta. Tekninen etu oli merkittävä. Niskaliinojen kiinnitys tapahtuu edelleen langalla, vaikka tuotannon tekninen kehitys onkin mennyt aimo matkan eteenpäin.

Softlin niskaliina Fiblon

Niskaliina

Liikennevälineiden istuimiin kiinnitettävä pehmeän kangasmainen Softlin niskaliina on hygieeninen, hengittävä ja miellyttävä käytössä. Liina on helppo kiinnittää ja personoituna se on erinomainen markkinoinnin väline.

Simple Share Buttons