Cafe kahvila Softlin Fiblon KAHVILAN KATTAUS

CAFE SOFTLIN®

Kahvilan kattaus ja esillepano – valitse aina parasta ja onnistut

Tunnelmien tekijät

Innovatiiviset CAFE SOFTLIN® -tuoteratkaisut tekevät esillepanosta ja tarjoilusta houkuttelevia. Ne myös viimeistelevät tarjoilun ilmeen ja täydentävät kahvilasi tunnelmaa.

Käytännön ratkaisijat

CAFE SOFTLIN® -tuotteet toimivat haastavissa ja rajallisissa tiloissa käytännöllisten pakkausratkaisujen ansiosta. Ne auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. CAFE SOFTLIN® -tuotteet ovat turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta.

Luo asiakkaallesi maistuva ja miellyttävä nautintohetki! Katso ja inspiroidu kuvista.

Fiblon Softlin kattaus
Lataa näytepakkaus Softlin Fiblon

Näytepakkaus

Tutustu tuotteisiin tarkemmin tilaamalla näytepakkaus. Voit valita mistä tuoteryhmistä olet kiinnostunut.

Lataa esite Softlin Fiblon

Softlin-esite

Tutustu tarkemmin Softlin-tuoteperheeseen. Oheisesta painikkeesta voit ladata esitteen pdf-muodossa.

Lataa tuotenumerolista Softlin Fiblon

Tilausnumerot

Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

Käyttövinkit

CAFE SOFTLIN® -TUOTTEET

HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Fiblonin kanssa, koska he ymmärtävät tarpeemme, kuuntelevat toiveitamme ja suunnitteluissa paneutuvat värimaailmaamme. Olemme saaneet Fiblonilta ensiluokkaista palvelua lautasliinojen ulkoasun ideoinnissa ja suunnittelussa. Logistiikka toimii moitteettomasti Fiblonin varastoseurannan ansiosta.

Pakkauskoot, toimituserät ja painojälki ovat meille erityisen tärkeitä tekijöitä ostotilanteessa. Parasta on kuitenkin yhteistyön sujuvuus: luotettavuus, ystävällinen palvelu ja ammattimaisuus – ne tekevät vuorovaikutuksesta helppoa.

TUIRE PURANEN

Kehittämispäällikkö, Servica » www.servica.fi

Servica referenssi - Fiblon

FIKSUA PUHTAUTTA AMMATTILAISEN TARPEISIIN

Tarjoamme ammattikeittiöille puhdistustuotteet, joissa on huomioitu ammattilaisten arjen haasteet kuljetuksesta säilytykseen ja käyttöön asti. FIBRA tuoteperhe on kehitetty ammattilaisten avustuksella helpottamaan arjen haasteita: työ nopeutuu ja hygienia paranee. Erityisesti helppokäyttöinen pakkaus ja tuotteen taloudellisuus saavat asiakkailtamme paljon kiitosta.

Fibra siivoustuotteet Fiblon
Simple Share Buttons