0 out of 5

Fiblon Bio Laudeliina

Fiblon Bio laudeliina on miellyttävä ja hygieeninen käyttää. Kertakäyttöiset laudeliinat eivät sisällä liima-aineita tai muovia, joten ne ovat ympäristöystävällinen ja biohajoava valinta.

Liinat ovat kooltaan 40 x 35 cm ja suojaavat siksi hyvin.

Liinat on pakattu laatikkoon, jossa ne pysyvät siisteinä ja hygieenisinä ja josta ne on helppo ottaa käyttöön. Pakkaus on kokonaan muoviton. Pakkauksessa on riputusaukot seinäkiinnitystä varten.

Laudeliina laitetaan käytön jälkeen biojätteisiin.  Kätevä pakkaus vähentää hävikkiä ja optimi  liinakoko materiaalihukkaa. Laudeliinat ovat turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta.

Osasto:
Kuvaus
Arviot (0)
 • Materiaalit

  Liina: paperi
  Laatikko: aaltopahvi

  Pakkaus

  Koko: 40 x 35 cm
  150 kappaletta / laatikko

  Tuotteen tilaus

  Oletko kiinnostunut tuotteesta? Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva yksilöllinen toimitus.

  Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Fiblonin kanssa, koska he ymmärtävät tarpeemme, kuuntelevat toiveitamme ja suunnitteluissa paneutuvat värimaailmaamme. Olemme saaneet Fiblonilta ensiluokkaista palvelua lautasliinojen ulkoasun ideoinnissa ja suunnittelussa. Logistiikka toimii moitteettomasti Fiblonin varastoseurannan ansiosta.

  Pakkauskoot, toimituserät ja painojälki ovat meille erityisen tärkeitä tekijöitä ostotilanteessa. Parasta on kuitenkin yhteistyön sujuvuus: luotettavuus, ystävällinen palvelu ja ammattimaisuus – ne tekevät vuorovaikutuksesta helppoa.

  TUIRE PURANEN

  Kehittämispäällikkö, Servica » www.servica.fi

  Servica referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

 • Vastaa

Simple Share Buttons