0 out of 5

Softliina 24 x 39 cm

Huoliteltuun esillelaittoon ja vaivattomaan viimeistelyyn sopiva monikäyttöinen Softliina parantaa hygieenisyyttä niin aamiaispöydän leipien esillelaitossa kuin buffet-pöydässäkin. Kestävä Softliina on erinomainen apu esimerkiksi noutopöydän leivänleikkuussa ja pisarasuojana tarjoilujen päällä, hotelleissa minibaarin lasien alla tai pesualtaiden hammasmukien suojana tai ravintolassa viinipullon kaulusliinana.

Erikoistaiton ansiosta liina on helppo ja nopea käyttää. Softliina pysyy koko käytön ajan siistinä. Softliina sopii hyvin myös rasvaa ja sokeria sisältävien tuotteiden käsittelyyn.

Käytännöllinen Softliina on valmistettu laadukkaasta ja käyttötarkoitukseen sopivasta materiaalista. Eläväpintainen ja pehmeäntuntuinen Softlin-materiaali on miellyttävä käyttää. Hygieeninen Softliina on hyvin imukykyinen sekä kosteanakin kestävä ja siisti.

Softliina auttaa vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Se on turvallinen käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liina on valmistettu laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa.

Kuvaus
Arviot (0)
 • Pakkaus ja materiaalit

  Koko: 24 x 39 cm
  40 kappaletta / kääre
  8 käärettä / laatikko
  Lautasliina: kuivapaperi
  Kääre: polypropeeni PP 05
  Laatikko: aaltopahvi

  Värivalikoima

  Valkoinen, musta ja mustikka.

  Tilausnumerot

  Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

  Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Fiblonin kanssa, koska he ymmärtävät tarpeemme, kuuntelevat toiveitamme ja suunnitteluissa paneutuvat värimaailmaamme. Olemme saaneet Fiblonilta ensiluokkaista palvelua lautasliinojen ulkoasun ideoinnissa ja suunnittelussa. Logistiikka toimii moitteettomasti Fiblonin varastoseurannan ansiosta.

  Pakkauskoot, toimituserät ja painojälki ovat meille erityisen tärkeitä tekijöitä ostotilanteessa. Parasta on kuitenkin yhteistyön sujuvuus: luotettavuus, ystävällinen palvelu ja ammattimaisuus – ne tekevät vuorovaikutuksesta helppoa.

  TUIRE PURANEN

  Kehittämispäällikkö, Servica » www.servica.fi

  Servica referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Tuoteturvallisuus food safety Fiblon

  Food Safe

  Tuote on turvallinen kosketuksessa elintarvikkeisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

  HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

  Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

 • Vastaa

Simple Share Buttons