0 out of 5

Softlin Basic 24cm 1-krs Lautasliina • personoitu

Softlin-lautasliina viimeistelee tarjoilun ilmeen ja täydentää kattauksen tunnelmaa. Yksinkertainen lautasliina on edullinen vaihtoehto isoihin tapahtumiin. Personoi oma lautasliinasi. Korosta oman yrityksesi viestiä ja vahvuuksia painattamalla ne lautasliinaan. Lautasliinan värin voit valita yrityksesi, kampanjan, sesongin tai vaikka viestisi mukaan. Painoaiheen suunnittelussa autamme mielellämme. Vuosikymmenien kokemus ammattikäytön tuotteiden valmistajana ja suunnittelijana takaa toimivan ja brändiäsi tukevan tuotteen.

Kätevä pakkauskoko toimii haasteellisissa ja rajatuissa tiloissa. Softlin Basic -lautasliinat ovat käyntikorttisi hyvästä palvelusta. Ne tuovat esiin yksityiskohtia, jotka kertovat laadustasi. Softlin-lautasliinat täydentävät yrityksesi visuaalista ilmettä ja kertovat, että haluat huomioida asiakkaasi monella eri tavoin. Softlin Basic -lautasliinat ovat biohajoavia ja täyttävät myös kompostoinnille asetetut vaatimukset. Valitse oikea tuote oikeaan tarkoitukseen. Softlin-lautasliinat auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat myös turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Softlin Basic 24 cm 1-kertainen lautasliina saatavilla vain personoituna. Ota yhteys asiakastiimiin.

Lautasliinalla on väliä!

Kuvaus
Arviot (0)
 • Pakkaus

  Koko: 24 x 24 cm
  45 kappaletta / kääre
  100 käärettä / laatikko

  Materiaalit

  Liina: pehmopaperi
  Kääre: polypropeeni PP 05
  Laatikko: aaltopahvi

  Tuotteen tilaus

  Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

  Ennen Fiblonia meillä oli vaikeuksia löytää laadukkaita ja samalla ekologisia servettejä ravintolaamme. Fiblon tarjosi meille juuri sitä, mitä tarvitsimme. Korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset tuotteet ja mutkaton yhteistyö tekevät Fiblonin kumppanuudesta meille arvokkaan. Tätä ratkaisua emme ole joutuneet katumaan.

  SONJA NUMMINEN

  Ravintola SoiSoin omistaja » www.soisoi.fi

  SoiSoi - referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Joutsenmerkki - Fiblon

  Joutsenmerkki

  Tuote täyttää pohjoismaisen ympäristömerkin kriteeristön.
  Lue lisää >>

  FSC-merkki - Fiblon

  FSC®

  Tuote on sertifioitu vastuullisen metsänhoidon standardien mukaisesti.
  Lue lisää >>

  Tuoteturvallisuus food safety Fiblon

  Food Safe

  Tuote on turvallinen kosketuksessa elintarvikkeisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

  HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

  Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

 • Vastaa

Simple Share Buttons