0 out of 5

Softlin Basic 33cm Mezzoliina

Käytännöllisen Mezzoliinan avulla annoslautaset pysyvät siististi paikallaan katelautasten päällä. Mezzoliinan käyttö rauhoittaa samalla ravintolasalin äänimaisemaa. Mezzoliina on valmistettu muiden Softlin-lautasliinojen tavoin käyttötarkoitukseensa testatusta materiaalista. Yksikerroksisuus ja räätälöity tuotekoko tekevät Mezzoliinasta kustannustehokkaan täsmätuotteen.

Helposti avattavat kääreet ja käytännöllinen koko vapauttavat ravintolahenkilökunnan keskittymään kaikkeen tärkeimpään – huoliteltuun lopputulokseen ja asiakaspalveluun. Katelautasten ja ruokalautasten välissä Mezzoliina rauhoittaa salin äänimaailmaa, vähentää astioiden liukumista ja pitää katelautasen siistinä. Hygieeninen Mezzoliina tuo astiat ja tarjottavat kauniisti esille.

Kaikki Softlin tuotteet on optimoitu käyttökohteen mukaan, mikä vähentää materiaalihukkaa. Softlin-Mezzoliinat ovat turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Mezzoliina kierrätetään käytön jälkeen biojätteeksi. Valitse Mezzoliina kohteliaalla viestillä painettuna ja asiakkaasi kokevat tulleensa huomioiduiksi palveluketjun jokaisessa yksityiskohdassa.

Kuvaus
Arviot (0)
 • Pakkaus

  Koko: 33 x 33 cm
  250 kappaletta / kääre
  20 käärettä / laatikko

  Materiaalit

  Lautasliina: yksinkertainen pehmopaperi
  Kääre: polypropeeni PP 05
  Laatikko: aaltopahvi

  Tuotteen tilaus

  Oletko kiinnostunut tuotteesta? Annamme mielellämme lisätietoja värivalikoimasta ja tuotteen tilauksesta. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

  Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Fiblonin kanssa, koska he ymmärtävät tarpeemme, kuuntelevat toiveitamme ja suunnitteluissa paneutuvat värimaailmaamme. Olemme saaneet Fiblonilta ensiluokkaista palvelua lautasliinojen ulkoasun ideoinnissa ja suunnittelussa. Logistiikka toimii moitteettomasti Fiblonin varastoseurannan ansiosta.

  Pakkauskoot, toimituserät ja painojälki ovat meille erityisen tärkeitä tekijöitä ostotilanteessa. Parasta on kuitenkin yhteistyön sujuvuus: luotettavuus, ystävällinen palvelu ja ammattimaisuus – ne tekevät vuorovaikutuksesta helppoa.

  TUIRE PURANEN

  Kehittämispäällikkö, Servica » www.servica.fi

  Servica referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Joutsenmerkki - Fiblon

  Joutsenmerkki

  Tuote täyttää pohjoismaisen ympäristömerkin kriteeristön.
  Lue lisää >>

  FSC-merkki - Fiblon

  FSC®

  Tuote on sertifioitu vastuullisen metsänhoidon standardien mukaisesti.
  Lue lisää >>

  Tuoteturvallisuus food safety Fiblon

  Food Safe

  Tuote on turvallinen kosketuksessa elintarvikkeisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

  HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

  Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

 • Vastaa

Simple Share Buttons