0 out of 5

Softlin Basic 33x25cm Annostelijaliina • personoitu

Softlin Basic -annostelijaliina on erinomainen valinta nopean konseptin ruokailuun. Olipa kyseessä perinteinen fastfood, trendikäs street food tai fast casual tyyppinen ruokailu, on annostelijaliina käytännöllisen kokoinen ja varma valinta. Annostelijaliinan taitto on suunniteltu varta vasten annostelijoihin. Kätevän lipan ansiosta liinoja tulee vain yksi kerrallaan. Annostelijoita voi etukäteen täyttää useita, näin tarjoilu on sujuvaa myös kävijähuippujen aikana. Softlin Basic 33 x 25 cm annostelijaliina eroaa normaalista 33 cm annostelijaliinasta kokonsa puolesta. Liinat näyttävät taitettuina samannäköisiltä, mutta toisen pituus on avattuna lyhyempi.

Annostelijaliinojen pakkaukset on suunniteltu niin, että ne toimivat haastavissa ja rajallisissa tiloissa. Softlin-annostelijaliinat auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liina on valmistettu laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Lautasliina laitetaan käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteisiin. Softlin-annostelijaliinat voit asetella kätevästi linjaston alkuun käyttämällä erilaisia annostelijoita. Softlin Basic 33 x 25 cm annostelijaliina on saatavilla vain personoituna. Personoitu tuote kertoo brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostaa sen visuaalista ilmettä. Personoitu tuote toimii erinomaisena markkinointivälineenä. Kysy meiltä lisää.

Kuvaus
Arviot (0)
 • Pakkaus

  Koko: 33 x 25 cm
  250 kappaletta / kääre
  8 käärettä / laatikko
  tai 24 käärettä / laatikko

  Materiaalit

  Liina: pehmopaperi
  Kääre: paperi
  Laatikko: aaltopahvi

  Tuotteen tilaus

  Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

  Ennen Fiblonia meillä oli vaikeuksia löytää laadukkaita ja samalla ekologisia servettejä ravintolaamme. Fiblon tarjosi meille juuri sitä, mitä tarvitsimme. Korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset tuotteet ja mutkaton yhteistyö tekevät Fiblonin kumppanuudesta meille arvokkaan. Tätä ratkaisua emme ole joutuneet katumaan.

  SONJA NUMMINEN

  Ravintola SoiSoin omistaja » www.soisoi.fi

  SoiSoi - referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Joutsenmerkki - Fiblon

  Joutsenmerkki

  Tuote täyttää pohjoismaisen ympäristömerkin kriteeristön.
  Lue lisää >>

  FSC-merkki - Fiblon

  FSC®

  Tuote on sertifioitu vastuullisen metsänhoidon standardien mukaisesti.
  Lue lisää >>

  Tuoteturvallisuus food safety Fiblon

  Food Safe

  Tuote on turvallinen kosketuksessa elintarvikkeisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

  HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

  Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

 • Vastaa

Simple Share Buttons