0 out of 5

Softlin Basic 33cm 2-krs 1/4 Lautasliina

Softlin Basic 33 cm 2-kertainen lautasliina on erinomainen valinta esimerkiksi lounasravintolaan, aamupalalle tai erilaisiin nopean konseptin tarjoiluihin. Tuote on kokonsa puolesta riittävän iso, mutta kuitenkin edullinen valinta. Softlin Basic -lautasliinat sopivat erinomaisesti myös kahviloihin ja jäätelöbaareihin. Kaksinkertainen pehmopaperi on imukykyinen ja pehmeä. Herkullisesta värivalikoimasta löytyy kirkkaita, voimakkaita, mutta myös pehmeitä ja murrettuja värejä.

Kätevä pakkauskoko toimii haasteellisissa ja rajatuissa tiloissa. Pieni myyntierä mahdollistaa värien vaihtelun nopeastikin. Värejä kannattaa vaihtaa eri sesonkien ja vuodenaikojen mukaan. Erilaiset kampanjat voi nostaa esiin eri värejä käyttämällä. Softlin Basic -lautasliinat ovat käyntikorttisi hyvästä palvelusta. Ne tuovat esiin yksityiskohtia, jotka kertovat laadustasi. Softlin-lautasliinat täydentävät yrityksesi visuaalista ilmettä ja kertovat, että haluat huomioida asiakkaasi monella eri tavoin. Lautasliinalla on väliä!

Valitse oikea tuote oikeaan tarkoitukseen. Sotlin-lautasliinat auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat myös turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liinat on valmistettu laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Softlin Basic -lautasliinat ovat biohajoavia ja täyttävät myös kompostoinnille asetetut vaatimukset.

Softlin Basic 33 cm 2-krs lautasliina voidaan myös personoida tukemaan yrityksesi visuaalista ilmettä. Käytä liinoja kertomaan oma tarinasi tai yrityksesi tärkeät asiakkaillesi osoitetut viestit.

Kuvaus
Arviot (0)
 • Pakkaus ja materiaalit

  Koko: 33 x 33 cm
  100 kappaletta / kääre
  6 käärettä / laatikko
  Lautasliina: pehmopaperi
  Kääre: polypropeeni PP 05
  Laatikko: aaltopahvi

  Värivalikoima

  Valkoinen, shampanja, appelsiini,
  lime, auringonkukka, vadelma,
  mustikka, oliivi, luumu, kaakao,
  musta, puolukka, havu ja hiekka.

  Kuosit: Haven turkoosi

  Tilausnumerot

  Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

  Ennen Fiblonia meillä oli vaikeuksia löytää laadukkaita ja samalla ekologisia servettejä ravintolaamme. Fiblon tarjosi meille juuri sitä, mitä tarvitsimme. Korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset tuotteet ja mutkaton yhteistyö tekevät Fiblonin kumppanuudesta meille arvokkaan. Tätä ratkaisua emme ole joutuneet katumaan.

  SONJA NUMMINEN

  Ravintola SoiSoin omistaja » www.soisoi.fi

  SoiSoi - referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Joutsenmerkki - Fiblon

  Joutsenmerkki

  Tuote täyttää pohjoismaisen ympäristömerkin kriteeristön.
  Lue lisää >>

  FSC-merkki - Fiblon

  FSC®

  Tuote on sertifioitu vastuullisen metsänhoidon standardien mukaisesti.
  Lue lisää >>

  Tuoteturvallisuus food safety Fiblon

  Food Safe

  Tuote on turvallinen kosketuksessa elintarvikkeisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

  HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

  Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

 • Vastaa

Simple Share Buttons