0 out of 5

Softlin Classic 33x39cm Aterinliina

Softlin Classic aterinliinalla teet kauniin kattauksen ammattilaisen otteella. Aterinliina soveltuu erinomaisen hyvin terassille ja take away -tarjoiluun. Valmiiksi taiteltu aterinliina on sopivan kapea ja pitää aterimet helposti paikallaan. Se on myös helppo ottaa pakkauslaatikosta kattaukseen. Yhdellä pakkauksella toteuttaa nopeasti jopa 150 hengen kattauksen. Valmiiksi taitellut aterinliinat vapauttavat käyttäjän keskittymään kaikkein tärkeimpään – huoliteltuun lopputulokseen.

Eläväpintainen aterinliina soveltuu kaikkiin arjen ja juhlan kattauksiin, joihin halutaan tuoda ammattimainen viimeistely. Kattaus voidaan valmistella etukäteen ja arki helpottuu myös vaativissa ravintolan ulkopuolisissa cateringtilaisuuksissa. Aterimet pysyvät aterinliinan ansiosta isoissakin kattauksissa omilla paikoillaan.

Softlin Aterinliina on viisas valinta. Käyttötilanteen mukaisesti valitulla tuotteella vähennetään käyttömääriä ja materiaalihukkaa.

Aterinliina on valmistettu laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Aterinliinat kierrätetään käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteeksi.

Softlin-aterinliina voidaan myös personoida tukemaan yrityksesi visuaalista ilmettä. Käytä liinoja kertomaan oma tarinasi tai yrityksesi tärkeät asiakkaillesi osoitetut viestit.

 

Kuvaus
Arviot (0)
 • Pakkaus ja materiaalit

  Koko: 33 x 39 cm
  150 kappaletta / laatikko
  Liina: kuivapaperi
  Laatikko: aaltopahvi

  Värivalikoima

  Musta, shampanja, terracotta,
  havu, viini, puolukka,
  lime, appelsiini, kaakao, betoni ja kirsikka.

  Tilausnumerot

  Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

  Ennen Fiblonia meillä oli vaikeuksia löytää laadukkaita ja samalla ekologisia servettejä ravintolaamme. Fiblon tarjosi meille juuri sitä, mitä tarvitsimme. Korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset tuotteet ja mutkaton yhteistyö tekevät Fiblonin kumppanuudesta meille arvokkaan. Tätä ratkaisua emme ole joutuneet katumaan.

  SONJA NUMMINEN

  Ravintola SoiSoin omistaja » www.soisoi.fi

  SoiSoi - referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Tuoteturvallisuus food safety Fiblon

  Food Safe

  Tuote on turvallinen kosketuksessa elintarvikkeisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

  HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

  Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

 • Vastaa

Simple Share Buttons