0 out of 5

Softlin Classic 39cm Lautasliina

Softlin Classic 39 cm -lautasliina kannattaa valita, jos mielestäsi ensivaikutelmalla on merkitystä! Softlin Classic -lautasliina on helppo taitella, se on pehmeä ja kankaanomainen. Kattauksissa huomio kiinnittyy ensimmäisenä näyttäviin lautasliinoihin, joiden värimaailma ja persoonallinen taittelu tukevat tilaisuuden teemaa. Eläväpintainen ja pehmeäntuntuinen Softlin Classic -materiaali on miellyttävä kattaa ja käyttää. Imukykyinen materiaali pitää tuotteen kosteanakin ryhdikkäänä ja siistinä.

Herkullinen värivalikoima takaa oikean sävyn vaativallekin kattajalle. Riittävän suuri koko suojaa sylin ja tekee käytöstä miellyttävän. Reilun koon ansiosta liina voidaan taitella tukemaan haluttua, huoliteltua lopputulosta. Liinasta voi tehdä kattaukseen mehitähtiä, oksia tai pompom-palloja. Katso ohjeet tästä.

Valitse oikea tuote oikeaan tarkoitukseen. Softlin-lautasliinat auttavat vähentämään hävikkiä ja jätteen määrää. Ne ovat myös turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liinat on valmistettu laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Lautasliinat kierrätetään käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteeksi.

Valitse Softlin Classic -lautasliina yritystunnuksella tai omalla tervehdyksellä painettuna. Näin moninkertaistat laadukkaan tuotteen hyödyn.

Kuvaus
Arviot (0)
 • Pakkaus ja materiaalit

  Koko: 39 x 39 cm
  50 kappaletta / kääre
  10 käärettä / laatikko
  Lautasliina: kuivapaperi
  Kääre: polypropeeni PP 05
  Laatikko: aaltopahvi

  Värivalikoima

  Kaakao, shampanja, musta, puolukka, valkoinen, petrooli, lime, krookus, appelsiini, mustikka, viini, jade, vadelma, betoni, munakoiso ja havu.

  Kuosit: Lily valkoinen, Lily musta, Lily viini, Haven sininen, Haven vihreä, Kristall, Festivo, Doris, Star, Taika ja Rapu

  Myös muita värejä saatavilla, kysy lisää!

  Tilausnumerot

  Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

  Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Fiblonin kanssa, koska he ymmärtävät tarpeemme, kuuntelevat toiveitamme ja suunnitteluissa paneutuvat värimaailmaamme. Olemme saaneet Fiblonilta ensiluokkaista palvelua lautasliinojen ulkoasun ideoinnissa ja suunnittelussa. Logistiikka toimii moitteettomasti Fiblonin varastoseurannan ansiosta.

  Pakkauskoot, toimituserät ja painojälki ovat meille erityisen tärkeitä tekijöitä ostotilanteessa. Parasta on kuitenkin yhteistyön sujuvuus: luotettavuus, ystävällinen palvelu ja ammattimaisuus – ne tekevät vuorovaikutuksesta helppoa.

  TUIRE PURANEN

  Kehittämispäällikkö, Servica » www.servica.fi

  Servica referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Tuoteturvallisuus food safety Fiblon

  Food Safe

  Tuote on turvallinen kosketuksessa elintarvikkeisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

  HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

  Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

 • Vastaa

Simple Share Buttons