0 out of 5

Softlin Classic 48cm Lautasliina

Ison kokonsa ansiosta Softlin Classic 48 cm lautasliina sopii erittäin vaativiin kattauksiin, joissa arvostetaan asianmukaista sylin suojaa. Iso koko houkuttelee tekemään silmää hiveleviä taitoksia, joilla kattauksesta saadaan taidetta ja visuaalisuus nostetaan uudelle tasolle.

Tekstiilimäinen pinta tuntuu ja näyttää pellavaiselta liinalta ja antaa kankaan hyödyt, mutta välttää tekstiilin haastavat puolet. Voit vaihdella värejä ja kuoseja niin usein kuin haluat. Pienet myyntierät takaavat nopean kierron. Sinun ei tarvitse huolehtia pesulalogistiikasta tai liinan kestävyydestä.

Kattauksissa huomio kiinnittyy ensimmäisenä näyttäviin lautasliinoihin, joiden värimaailma ja persoonallinen taittelu tukevat tilaisuuden teemaa. Eläväpintainen ja pehmeäntuntuinen Softlin Classic -materiaali on miellyttävä kattaa ja käyttää. Imukykyinen materiaali pitää tuotteen kosteanakin ryhdikkäänä ja siistinä. Herkullinen värivalikoima takaa oikean sävyn vaativallekin kattajalle. Riittävän suuri koko suojaa sylin ja tekee käytöstä miellyttävän. Reilun koon ansiosta liina voidaan taitella tukemaan haluttua, huoliteltua lopputulosta. Softlin Classic -lautasliina on valmistettu laadukkaasta ja käyttötarkoitukseensa testatusta Classic-materiaalista. Raaka-aineen valmistuksessa ei käytetä yhtään vettä. Lautasliinat kierrätetään käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteeksi. Valitse Softlin Classic -lautasliina yritystunnuksella tai omalla tervehdyksellä painettuna. Näin moninkertaistat laadukkaan tuotteen hyödyn.

Kuvaus
Arviot (0)
 • Pakkaus ja materiaalit

  Koko: 48 x 48 cm
  50 kappaletta / kääre
  6 käärettä / laatikko
  Lautasliina: kuivapaperi
  Kääre: polypropeeni PP 05
  Laatikko: aaltopahvi

  Värivalikoima

  Valkoinen, kaakao, puolukka,
  shampanja, kirsikka, lime,
  krookus, musta, viini, havu ja mustikka.

  Kuosit: Haven vihreä ja Rapu

  Tilausnumerot

  Voit tilata tuotteet suoraan tukkuriltasi. Lataa oheisesta painikkeesta kaikki tilausnumerot pdf-muodossa.

  Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Fiblonin kanssa, koska he ymmärtävät tarpeemme, kuuntelevat toiveitamme ja suunnitteluissa paneutuvat värimaailmaamme. Olemme saaneet Fiblonilta ensiluokkaista palvelua lautasliinojen ulkoasun ideoinnissa ja suunnittelussa. Logistiikka toimii moitteettomasti Fiblonin varastoseurannan ansiosta.

  Pakkauskoot, toimituserät ja painojälki ovat meille erityisen tärkeitä tekijöitä ostotilanteessa. Parasta on kuitenkin yhteistyön sujuvuus: luotettavuus, ystävällinen palvelu ja ammattimaisuus – ne tekevät vuorovaikutuksesta helppoa.

  TUIRE PURANEN

  Kehittämispäällikkö, Servica » www.servica.fi

  Servica referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Tuoteturvallisuus food safety Fiblon

  Food Safe

  Tuote on turvallinen kosketuksessa elintarvikkeisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

  HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

  Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

 • Vastaa

Simple Share Buttons