0 out of 5

Softlin Classic 48cm 1/8 Lautasliina • personoitu

Softlin Classic 48 cm 1/8-taitettu lautasliina kannattaa valita, jos mielestäsi ensivaikutelmalla on merkitystä! Softlin Classic -lautasliina on laadukas ja imukykyinen. Viimeistele kattauksesi kauniilla, kankaanomaisella lautasliinalla. Ison kokonsa ansiosta 48 cm lautasliina sopii erittäin vaativiin kattauksiin. Tekstiilimäinen pinta tuntuu ja näyttää pellavaiselta liinalta ja antaa kankaan hyödyt, mutta välttää tekstiilin haastavat puolet. Voit vaihdella värejä helposti. Pienet myyntierät takaavat nopean kierron. Sinun ei tarvitse huolehtia pesulalogistiikasta tai liinan kestävyydestä.

Eläväpintainen ja pehmeäntuntuinen Softlin Classic -materiaali on miellyttävä kattaa ja käyttää. Imukykyinen materiaali pitää tuotteen kosteanakin ryhdikkäänä ja siistinä. Herkullinen värivalikoima takaa oikean sävyn vaativallekin kattajalle. Riittävän suuri koko suojaa sylin ja tekee käytöstä miellyttävän. Softlin Classic -lautasliina on valmistettu laadukkaasta ja käyttötarkoitukseensa testatusta Classic-materiaalista. Raaka-aineen valmistuksessa ei käytetä yhtään vetää. Lautasliinat kierrätetään käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteeksi.

Softlin Classic 48 cm 1/8-taitettu lautasliina on saatavilla personoituna.

Kuvaus
Arviot (0)
 • Pakkaus

  Koko: 48 x 48 cm
  50 kappaletta / kääre

  Materiaalit

  Liina: kuivapaperi
  Kääre: polypropeeni PP 05
  Laatikko: aaltopahvi
  Värivalikoima: Ota yhteys asiakastiimiin.

  Tuotteen tilaus

  Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

  Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Fiblonin kanssa, koska he ymmärtävät tarpeemme, kuuntelevat toiveitamme ja suunnitteluissa paneutuvat värimaailmaamme. Olemme saaneet Fiblonilta ensiluokkaista palvelua lautasliinojen ulkoasun ideoinnissa ja suunnittelussa. Logistiikka toimii moitteettomasti Fiblonin varastoseurannan ansiosta.

  Pakkauskoot, toimituserät ja painojälki ovat meille erityisen tärkeitä tekijöitä ostotilanteessa. Parasta on kuitenkin yhteistyön sujuvuus: luotettavuus, ystävällinen palvelu ja ammattimaisuus – ne tekevät vuorovaikutuksesta helppoa.

  TUIRE PURANEN

  Kehittämispäällikkö, Servica » www.servica.fi

  Servica referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Tuoteturvallisuus food safety Fiblon

  Food Safe

  Tuote on turvallinen kosketuksessa elintarvikkeisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

  HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

  Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

 • Vastaa

Simple Share Buttons