0 out of 5

Softlin Classic Ruokalappu 30x30cm • personoitu

Softlin Classic -ruokalappu on loistava suoja, jos tarjottava ruoka on helposti sottaavaa. Ruokalappu sopii  rapujuhliin tai vaikka sormisyömisen uusiin konsepteihin. Siisti ja hygieenisempi ruokailuhetki.

Softlin Classic -ruokalappu on siisti ratkaisu uuden syömisen konsepteihin ja kertoo asiakkaallesi, että huomioit pienetkin yksityiskohdat. Tuotetta ei taiteta, joten sen antaa huolitellun lopputuloksen. Ruokalappu on valmistettu laadukkaasta ja käyttötarkoitukseensa testatusta Softlin Classic -materiaalista. Raaka-aineen valmistuksessa ei käytetä yhtään vettä. Ruokalappu kierrätetään käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteeksi.

Softlin Classic ruokalappu saatavilla vain personoituna. Ota yhteys asiakastiimiin.

Kuvaus
Arviot (0)
 • Pakkaus

  Koko: 30 x 30 cm
  70 kappaletta / kääre
  18 käärettä / laatikko

  Materiaalit

  Liina: kuivapaperi
  Kääre: PE-LD 04
  Laatikko: aaltopahvi

  Tuotteen tilaus

  Oletko kiinnostunut tuotteesta? Suunnitellaan yhdessä persoonallinen toteutus. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

  Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Fiblonin kanssa, koska he ymmärtävät tarpeemme, kuuntelevat toiveitamme ja suunnitteluissa paneutuvat värimaailmaamme. Olemme saaneet Fiblonilta ensiluokkaista palvelua lautasliinojen ulkoasun ideoinnissa ja suunnittelussa. Logistiikka toimii moitteettomasti Fiblonin varastoseurannan ansiosta.

  Pakkauskoot, toimituserät ja painojälki ovat meille erityisen tärkeitä tekijöitä ostotilanteessa. Parasta on kuitenkin yhteistyön sujuvuus: luotettavuus, ystävällinen palvelu ja ammattimaisuus – ne tekevät vuorovaikutuksesta helppoa.

  TUIRE PURANEN

  Kehittämispäällikkö, Servica » www.servica.fi

  Servica referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Tuoteturvallisuus food safety Fiblon

  Food Safe

  Tuote on turvallinen kosketuksessa elintarvikkeisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

  HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

  Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

 • Vastaa

Simple Share Buttons