0 out of 5

Softlin Niskaliina

Softlin-niskaliinat ovat antistaattisia, hengittäviä, pehmeitä ja niillä on erinomainen opasiteetti. Softlin-niskaliinat on helppo kiinnittää ja ne ovat erittäin hygieenisiä. Profiloidut niskaliinat ovat erinomainen markkinointiväline ja ne tukevat myös asiakkaan omaa brändiä ja visuaalista ilmettä. Softlin-niskaliina sopii erinomaisesti mm. lentokoneisiin, juniin, busseihin ja laivoihin. Kertakäyttöinen niskaliina parantaa hygieniaa ja tekee matkustuksesta mukavampaa. Softlin-niskaliinoissa on valmiina lanka, jolla niskaliina kiinnittyy penkissä olevaan tarranauhaan. Softlin-niskaliinat ovat tunnettuja siitä, että niissä on erityisen hyvin pysyvä kiinnityslanka. Pyydettäessä lankoja voidaan kiinnittää myös tuplamäärä. Softlin-niskaliinat valmistetaan personoituina. Kertakäyttöisten niskaliinojen ehdoton etu on hygieenisyys. Lue lisää niskaliinaesitteestä. 

Lue niskaliinojen mielenkiintoinen tarina.

Osasto:
Kuvaus
Arviot (0)
 • Materiaalit

  Liina: kuivapaperi | erikseen sovittuna polypropeeni tai viskoosi
  Pussit: PE-LD 04.
  Laatikko: aaltopahvi

  Pakkaus

  Kokovaihtoehdot:
  19×24 cm, 19×25 cm, 23×25 cm, 23×28 cm, 19×30 cm, 20×30 cm, 23×30 cm, 25×30 cm, 30×30 cm, 23×41 cm
  100 kappaletta / kääre

  Tuotteen tilaus

  Oletko kiinnostunut tuotteesta? Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva yksilöllinen toimitus.

  Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Fiblonin kanssa, koska he ymmärtävät tarpeemme, kuuntelevat toiveitamme ja suunnitteluissa paneutuvat värimaailmaamme. Olemme saaneet Fiblonilta ensiluokkaista palvelua lautasliinojen ulkoasun ideoinnissa ja suunnittelussa. Logistiikka toimii moitteettomasti Fiblonin varastoseurannan ansiosta.

  Pakkauskoot, toimituserät ja painojälki ovat meille erityisen tärkeitä tekijöitä ostotilanteessa. Parasta on kuitenkin yhteistyön sujuvuus: luotettavuus, ystävällinen palvelu ja ammattimaisuus – ne tekevät vuorovaikutuksesta helppoa.

  TUIRE PURANEN

  Kehittämispäällikkö, Servica » www.servica.fi

  Servica referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

  Tuoteturvallisuus food safety Fiblon

  Food Safe

  Tuote on turvallinen kosketuksessa elintarvikkeisiin.
  Lue lisää >>

 • Vastaa

Simple Share Buttons