0 out of 5

Softlin Tarjotinliina

Softlin Tarjotinliina on valmistettu laadukkaasta ja käyttötarkoitukseensa testatusta materiaalista. Softlin Tarjotinliina on imukyinen. Yksi tarjotinliinan tehtävistä on riittävä imukyky mahdollisten kaatuneiden nesteiden imeytymiseen. Softlin Tarjotinliina pystyy kosteanakin kestävänä ja siistinä. Tarjotinliina on tilattavissa myös kitkakäsiteltynä. Käsittely estää tarjotinliinan liukumisen erityistilanteissa, kuten lentomatkan aikana tarjoiltaessa. Kitkakäsitelty tarjotinliina sopii myös tabletiksi estämään lautasen liukumista pöytäpinnalla tilanteissa, kun syömiseen liittyy erityishaasteita (esim. lapset, ikäihmiset).

Softlin Tarjotinliinat ovat turvallisia käyttää ja jäljitettävissä koko tuotantoketjun osalta. Liina on valmistettu laadukkaasta elintarvikekäytössä turvallisesta materiaalista, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää. Tuotteesta ei irtoa haitallisia väri- tai kuituaineita, vaan niitä voi turvallisesti käyttää myös jopa suorassa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Tarjotinliina laitetaan käytön jälkeen joko bio- tai energiajätteisiin. Softlin Tarjotinliina voidaan myös personoida tukemaan yrityksesi visuaalista ilmettä. Käytä liinoja kertomaan oma tarinasi tai yrityksesi tärkeät asiakkaillesi osoitetut viestit.

Osasto:
Kuvaus
Arviot (0)
 • Pakkaus ja materiaalit

  Koko: eri kokoja
  Pakkaus: erilaisia pakkaustapoja
  Liinan materiaali: kuivapaperi
  Pussin materiaali: PE-LD 04
  Laatikon materiaali: aaltopahvi

  Värivalikoima

  Värivalikoima vaihtelee tarjotinliinan koosta riippuen. Kysy lisää asiakastiimiltämme.

  Tuotteen tilaus

  Oletko kiinnostunut tuotteesta? Annamme mielellämme lisätietoja värivalikoimasta ja tuotteen tilauksesta. Ota yhteyttä asiakastiimiimme oheisesta yhteydenottopainikkeesta.

  Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Fiblonin kanssa, koska he ymmärtävät tarpeemme, kuuntelevat toiveitamme ja suunnitteluissa paneutuvat värimaailmaamme. Olemme saaneet Fiblonilta ensiluokkaista palvelua lautasliinojen ulkoasun ideoinnissa ja suunnittelussa. Logistiikka toimii moitteettomasti Fiblonin varastoseurannan ansiosta.

  Pakkauskoot, toimituserät ja painojälki ovat meille erityisen tärkeitä tekijöitä ostotilanteessa. Parasta on kuitenkin yhteistyön sujuvuus: luotettavuus, ystävällinen palvelu ja ammattimaisuus – ne tekevät vuorovaikutuksesta helppoa.

  TUIRE PURANEN

  Kehittämispäällikkö, Servica » www.servica.fi

  Servica referenssi - Fiblon

  Laatu & Turvallisuus

  Ympäristö BIO Fiblon

  Biohajoava

  Tuote voidaan hävittää käytön jälkeen biojätteisiin.
  Lue lisää >>

  Tuoteturvallisuus food safety Fiblon

  Food Safe

  Tuote on turvallinen kosketuksessa elintarvikkeisiin.
  Lue lisää >>

  Avainlippu

  Avainlippu

  Tuote on valmistettu Suomessa ja sille on myönnetty avainlippu.
  Lue lisää >>

  Kierrätys recycle Fiblon

  Kierrätettävä

  Tuotteen pakkausmateriaalit ovat täysin kierrätyskelpoisia.
  Lue lisää >>

  HALUATKO EROTTUA KILPAILIJOISTA?

  Tuotepersonoinnin avulla kerrot brändisi ainutlaatuista tarinaa ja korostat sen visuaalista ilmettä. Personoidut tuotteet toimivat erinomaisena markkinointivälineenä. Kaikki Softlin-tuotteet ovat personoitavissa – vain mielikuvitus on rajana.

 • Vastaa

Simple Share Buttons